Giresun Ticaret Borsası Başkanın'dan 23 Nisan Mesajı

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

info@karadenizekonomi.com / 21.04.2017

Giresun Ticaret Borsası Başkanın'dan 23 Nisan Mesajı

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN Türk Çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tarih boyunca çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayramdır. Çünkü çocuklarımız milletimizin en değerli varlığı olup geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimiz ve umudumuzdur.

Milletimizin huzuru ve ülkemizin gücü için gelecek güzel günleri kucaklayacak olan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve en önemlisi özgür olarak hayatlarını devam ettirmeleri hepimizin en büyük isteğidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere yurdu ve milleti yaşatmak için mücadele eden kahraman silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygı ile anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm dünya çocuklarına ve bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar