Giresun Borsa ve Oda Başkanlarından başarılı iki firmaya kutlama

Giresun Ticaret Borsa Başkanı ile Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, İstanbul Sanayi Odası’nın Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021 Araştırması’nda ilk 500’ün içerisinde yer alan Yavuzkan Hazel Gıda ve Yavuz Gıda’yı kutladılar.

info@karadenizekonomi.com / 1.06.2022

Giresun Borsa ve Oda Başkanlarından başarılı iki firmaya kutlama

1968 yılından itibaren her yıl İstanbul Sanayi Odası tarafından kamuoyuna açıklanan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde Giresun’un iki büyük firması Yavuzkan Hazel Gıda ve Yavuz Gıda yer aldı.

31 Mayıs 2022 tarihinde açıklanan ilk 500 firma listesinde Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı iki firmanın yer aldığına dikkat çeken Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “İlimizin fındık ihracatında önemli iki işletmesinin her yıl yükselen başarılarını taktir ile izliyoruz. Bu vesileyle Yavuzkan Hazel Gıda San. Tic. Ltd. Şti. ile Yavuz Gıda San. Tic. A.Ş. kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Başarılı iki firmayı kutlayan Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük, “Bölgemizin ve ilimizin başarılı iki firması Yavuzkan Hazel Gıda San. Tic. Ltd. Şti. ile Yavuz Gıda San. Tic. A.Ş. kutlayarak başarılarının devamını diliyorum. Fındıktan katma değer üreten ve ülkemize bu anlamda önemli katkılar sağlayan her iki firmamızın başarısı takdire şayandır” ifadelerini kullandı.

Karadeniz'in İlk ve Tek Ekonomi Portalı

Okumak İçin Resimlere Tıklayınız.

Fındık Fiyatları

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar