GİRESUN TİCARET VE SANAYİ ODASI GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ PROGRAMI YAPILDI

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası geleneksel iftar yemeği programları başladı.

info@karadenizekonomi.com / 31.05.2017

GİRESUN TİCARET VE SANAYİ ODASI GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ PROGRAMI YAPILDI

İlk iftar yemeği programına Giresun Valisi Hasan Karahan,Vali Yardımcısı Yüksel Çelik,Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ersoy,Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun,Defterdar Musa Koçulu ile daire müdürleri,ihracatçı firma yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

İftar yemeği öncesinde bir konuşma yapan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu;”2016 ve 2017 yılında Valimiz Hasan Karahan’ın onayı ile kamu kurumları ortaklığında önemli çalışmalara imza attık. Bunlar SGK,DOKA,KOSGEB,Tarım İl Müdürlüğü,İŞKUR,Turizm İl Müdürlüğü,GİRTAP,Halk Eğitim Müdürlüğü ve TKDK ortaklığında işletmelere yönelik bilgilendirme toplantıları başta olmak üzere güzel etkinlikler gerçekleştirdik.Buradan kurum yöneticilerine teşekkür ediyorum,2017 yılı süresince çalışmalarımız aynı doğrultuda devam edecektir.”dedi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası geleneksel iftar yemeği programı Oda hizmet binasının mahzen katında gerçekleştirildi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar