İş adamı Cem Şenocak oğlunu evlendirdi

İş ve cemiyet hayatını buluşturan düğün

info@karadenizekonomi.com / 17.06.2019

İş adamı Cem Şenocak oğlunu evlendirdi

Fındık ve gıda sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Sanayici ve İş Adamı Cem Şenocak oğlunu evlendirdi. İsmet Yiğit Şenocak ve Samira Mirkazimi’nin düğününe iş ve siyaset dünyası yoğun ilgi gösterdi. Saraycık Köyü’nde düzenlenen düğünün ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleşen nikah töreninde duygularını dile getiren Cem Şenocak,  “Oğlum İsmet Yiğit evleniyor. Bugün bu mutlu günü uzaktan yakından katılan akrabalarımızla dostlarımızla ve sevdiklerimizle birlikte yaşayacağız. Yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz.  İnşallah mutlu bir ömür süren güzel bir evlilikleri olacak. İçimiz tabi ki biraz buruk malum bugün babalar günü ve babam İsmet Şenocak aramızda değil ama hissediyorum ki o da bizimle birlikte bu mutluluğu yaşıyor.” dedi.

Yaklaşık 1500 davetlinin bulunduğu düğün, Ordu Valisi Seddar Yavuz, Çamsan Ordu A,Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Poyraz, Fındık ve Mamülleri İhracatçı Birliği Başkanı Edip Sevinç ve yönetim kurulu üyeleri, Ordu Sanayiciler ve İş adamları derneği Başkanı A.Kadir Engin ve yönetim kurulu üyeleri, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Levent Yıldırım ve üyeler, Ulusal Fındık Konseyi Başkanı Sebahattin Arslantürk, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman ve borsa yönetim kurulu üyeleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Altınordu Belediye’si başkan yardımcılarının katılımıyla gerçekleşti.

Gece yakın dostlar arasında yapılan yemekli eğlence ile son buldu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar