Ordu Rotary Kulübü’nden eğitim desteği

Ordu Rotary Kulübü, Ağrı - Diyadin ilçesi Karapazar Ortaokulu ve Ağrı - Taşlıçay / Balıkgölü İlkokulu ana sınıfına eğitim desteği verdi.

info@karadenizekonomi.com / 10.01.2020

Ordu Rotary Kulübü’nden eğitim desteği

Ordu Rotary Kulübü’nün bu dönem hedef projelerinden biri olan Bizim Bir Okulumuz var projesi Ağrı - Diyadin ilçesi Karapazar Ortaokulu ve Ağrı - Taşlıçay / Balıkgölü İlkokulu ana sınıfına uygulandı.

Öğretmenlerden Nurbanu Şehitoğlu Okulu ve Betül Kabadaş’ın sınıfı için talepte bulundukları eğitim malzemelerinin incelendiğini ve bir kısmının karşılanmasının kararlaştırıldığını belirten Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. İsmail Aydın, ‘’Eksik listesi üyelerimize iletildi. Üyelerimiz tarafından gönüllü olarak ihtiyaçlar temin edildi. Hazırlanan koliler Geçmiş Dönem Başkanı Ömer Aydın’ın tarafından ilgili okullara gönderildi. Nelson Mandela’nın dediği gibi; ‘’Dünyayı değiştirmek için kullanabileceğiniz en güçlü silah eğitimdir’’ dedi.

 

Aydın, ihtiyaçların teminde, hazırlanmasında emeği geçen tüm dostlara teşekkür ederek bu tür hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar