Samsun-Kuveyt seferleri başlayacak

Samsun Kültür ve Turizm Müdür Vekili İrfan Göz, Samsun ile Kuveyt arasındaki doğrudan uçak seferlerinin Haziran ayında başlayacağını bildirdi.

info@karadenizekonomi.com / 27.04.2018

Samsun-Kuveyt seferleri başlayacak

Rusya'nın Krasnodar şehri arasındaki doğrudan uçak seferlerinin ardından Samsun Havalimanı dünyaya açılmaya devam ediyor. Samsun-Kuveyt arası uçak seferlerinin Haziran ayında başlayacağını belirten İl Turizm Müdür Vekili Göz, "THY tanıtım çalışmalarına 30 Nisan'da başlıyor. Sırada Cidde, Riyad ve Lübnan var" dedi.Samsun-Kuveyt arasında doğrudanuçakseferlerinin başlaması için yapılan çalışmalarda sona gelindiğini söyleyen Göz, direkt uçak seferlerinin başlayacak olmasının turizmin yanı sıra kentin ticaret hacminin gelişmesine de olumlu etki sağlayacağını vurguladı.

“Samsun turizmi için önemli”

THY'nin 30 Nisan'da Kuveyt'teseyahatacenteleriyle bir araya gelerek tanıtım yapacağını belirten Göz, tanıtım çalışmaları sonrası yaz sezonunda uçak seferlerinin başlayacağını belirterek, şunları dile getirdi: "Samsun-Kuveyt direkt uçak seferlerinin haziran ayında başlamasını bekliyoruz. Bu, Samsun'un turizm ve ticareti açısından çok önemli bir gelişme. Samsun doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleri, deniz, kara, hava, demiryolu ulaşım imkanlarıyla Karadeniz Bölgesi'nin amiral gemisidir. Samsun kayak, termal,sağlık, doğa ve deniz turizmi başta olmak üzere birçok alternatif turizm çeşitliliğiyle önemli bir potansiyele sahiptir."

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar