SAMSUN-SARP YENİDEN GÜNDEMDE

HIZLI TRENDE YAVAŞ SİYASET!

info@karadenizekonomi.com / 28.11.2017

SAMSUN-SARP YENİDEN GÜNDEMDE
  • ·Karadeniz’de 2012 yılında ilk kez Ticaret ve Sanayi Odalarının gündeme aldığı Samsun-Sarp Demiryolu Projesi ve buna bağlı olarak vaat edilen HIZLI TREN projesi iktidar mensupları tarafından bir kez daha gündeme getirildi.
  • HENÜZ SOMUT ADIM ATILMADI
  • Ordu’daki Ordu Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde toplanan Karadeniz Kent Konseyleri Samsun Sarp Demiryolu ve Hızlı Tren Projesini yeniden kamuoyu gündemine getirdi. Karadenizli vatandaşlar demiryolu hattı ve Hızlı Tren söylemlerinin sık sık tekrar edilmesine karşın konuya ilişkin somut adım atılmadığı görüşündeler.
  • HAVALİMANINDA SORUNLAR DURUYOR
  • Karadenizliler bölgeyi temsil eden bakan, milletvekili ve siyasetçilerin projeleri daha ciddi olarak sahiplenmesini isterken, Ordu Giresun Havalimanında bir türlü çözülemeyen sefer iptallerini hatırlattılar. Samsun-Sarp Demiryolu hattı ile Hızlı Tren projesine hükümetin sıcak baktığı mesajları verilirken, Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu projeyi Cumhurbaşkanına ileteceği sözünü verdi.  
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar