Sürdürülebilir balıkçılık ele alınacak

Karadeniz’de balıkçılığın sürdürülebilir hale gelmesi için toplantı yapılacak.

info@karadenizekonomi.com / 4.12.2019

Sürdürülebilir balıkçılık ele alınacak

Son yıllarda balık tür ve miktarlarında önemli azalmanın yaşandığı Karadeniz’de balıkçılığın sürdürülebilir hale gelmesi için “Sen Anlat Hamsi” sloganı ile 7 Aralık Cumartesi günü saat 14:00’da Trabzon’un balıkçılıkla öne çıkmış Faroz semtindeki balıkçı barınağına demirlenecek Mavi Saray gemisinde gerçekleştirilecek.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun da açılış kısmında konuşma yapacağı organizasyondaki paneli TTB Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk yönetecek. Panele konuşmacı olarak KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ertuğ Düzgüneş, Trabzon Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü’nden (SUMAE) uzman ile sektörün içinde yer alan işadamları Recep Denizer, İsmail Kobya ve İlker Yıldırım katılacaklar. Karşılıklı konuşma ve tartışma şekliyle gerçekleştirilecek panelin ardından sonuç bildirisi yayınlanacak.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar