Takip sistemi artık valilik sitesinde!

Trabzon yatırımları il yatırım takip sistemi ile valilik sitesinde.

info@karadenizekonomi.com / 28.09.2018

 Takip sistemi artık valilik sitesinde!

İçişleri Bakanlığı tarafından illerde yatırımlara ilişkin temel bilgilerin anlık olarak izlenmesini, analiz edilmesini ve geleceğe yönelik hedeflerin konmasını amaçlayan ‘İl Yatırım Takip Sistemi’, Trabzon Valiliği’nin internet sitesinde (www.trabzon.gov.tr) ‘Yatırım Takip Sistemi’ başlığıyla aktif olarak çalışmaya başladı.

Ülke genelindeki kamu yatırımlarının güncel verilerinin paylaşıldığı sistemde yerel ölçekte yapılan kamu yatırımlarının daha hızlı, etkin ve verimli şekilde gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Yatırım Takip Sistemi, illerin kamu yatırımlarının Bakanlık düzeyinde raporlayarak yatırımlara ilişkin sektörel ve kurum bazında bilgi akışı sağlanabiliyor.

Dünya haritası üzerinde ülke genelindeki 81 ilin yatırımları Bakanlık düzeyinde izlenebiliyor.

Trabzon’un merkez ve ilçelerde gerçekleştirilen 404 yatırımın coğrafi bilgi sistemleriyle entegre edilerek haritalama özelliği ile yatırım süreci görsel olarak takibi yapılıyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar