Trabzon-Katar arası uçak seferi başlayacak

Zorluoğlu, ‘’Hedefimiz Katar’dan, Doha’dan, Orta Doğu’dan ya da dünyanın başka bölgelerinden gelenlere Trabzon’u tanıtarak,  turizmin yükselen yıldızı ve yükselen merkezlerinden bir tanesi olmak.’’

info@karadenizekonomi.com / 13.02.2020

Trabzon-Katar arası uçak seferi başlayacak

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Katar Hava Yolları Türkiye Satış Müdürü Evren Ökmen ve yabancı şirket yetkililerini ağırladı.

‘’Talep artarsa uçuşlar yıllığa dönebilir’’

Trabzon’a Katar’dan önemli bir talep olduğunu ve sadece iç hatlardan bir hava yollarının geçen yıl 8 bini aşkın Katarlı taşıdığını dile getiren Katar Hava Yolları Türkiye Satış Müdürü Evren Ökmen, ‘’Biz de 20 Mayıs 2020 tarihinden itibaren haftada karşılıklı üç sefer düşünüyoruz. Uçuşlarımız eylül ayı sonuna kadar devam edecek. Eğer talep devam ederse yıllığa da dönebilir ama şimdilik sezonluk başlıyoruz. Bizi şimdiden Katar’dan arayıp uçak seferlerine ne zaman başlanacağını soruyorlar” ifadelerini kullandı.

‘’Trabzon 15 yıldır turizmde önemli noktada’’

Katar Hava Yolları’nın Trabzon-Katar arası uçak seferi başlatacak olmasından memnuniyet duyduğunu belirten Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ‘’Büyükşehir Belediyesi olarak Trabzon’u turizm anlamında çok daha ileri noktalara taşımak için her türlü çabayı gösteriyoruz. Trabzon için turizm son 10-15 yıldır çok önemli bir noktaya geldi. Her yıl da üzerine koya koya devam ediyoruz. Siz de bu operasyonunuzla güzel bir başlangıç yapmış olacaksınız. Bizim de hedefimiz Katar’dan, Doha’dan, Orta Doğu’dan ya da dünyanın başka bölgelerimizden Trabzon’a gelen her misafirimizi buradan mutlu bir şekilde uğurlamak. Bunun için tedbirler alıyoruz. Kendimizi ve şehrimizi geliştiriyoruz ve inşallah Trabzon bu manada turizmin yükselen yıldızı, yükselen merkezlerinden bir tanesi olacak” şeklinde konuştu.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar