Türkiye – Gürcistan Kara Ulaştırması Karma Komisyonu TTSO’da toplandı

Türkiye – Gürcistan Kara Ulaştırması Karma Komisyon (KUKK) Toplantısı, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

info@karadenizekonomi.com / 24.09.2018

Türkiye – Gürcistan Kara Ulaştırması Karma Komisyonu TTSO’da toplandı

Türkiye adına Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdür Vekili Mahmut Gürses’in, Gürcistan adına ise Kara Ulaştırması Ajansı Direktörü Mikheil Khmaladze’nin heyet başkanlığını yaptığı ve 2 gün süren komisyon toplantısında, kara ulaştırması sorunları heyetler arasında karşılıklı paylaşıldı ve çözüm arayışında bulunuldu. Görüşmeler sonucunda heyet başkanları arasında protokol imzalandı.

Görüşmelerin ikinci ayağının 22-23 Ocak 2019 tarihlerinde Tiflis’te gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

HACISALİHOĞLU’NA ZİYARET

Bu arada Türk heyetinin başkanlığını yürüten Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdür Vekili Mahmut Gürses, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’na da nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, TTSO üyesi işadamlarının da yoğun şekilde kullandığı Sarp Sınır Kapısı ve Gürcistan’la karayolu taşımacılığındaki sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar