Bakan Selçuk müjdeyi duyurdu: Ağustos ayı nakdi destek ödemeleri 8 Eylül’de başlıyor!

Ağustos ayı nakdi ücret desteği ödemeleri ile ilgili Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’tan açıklama geldi.

info@karadenizekonomi.com / 1.09.2020

Bakan Selçuk müjdeyi duyurdu: Ağustos ayı nakdi destek ödemeleri 8 Eylül’de başlıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ağustos ayı ile ilgili nakdi destek ödemelerine ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, ödemelerin 8 Eylül tarihinde başlayacağını duyurdu.

8 EYLÜL’DE BAŞLIYOR!

Ödemelerin 8 Eylül tarihinden itibaren hesaplara yatırılmaya başlayacağını belirten Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, ödemelerin banka hesapları üzerinden yapılacağını hatırlattı. Sistemde IBAN bilgisi hatalı ya da eksik olanların ödemelerinin de PTT tarafından yapılacağını kaydetti. Bunun yanı sıra Selçuk, ücretsiz izne ayrılan işçilerin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin de Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) kimlik numaralarının son rakamları 0-2-4 olanlara 8 Eylül tarihinde, 6-8 olanlara 9 Eylül tarihinde yapılacağını ifade etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar