Esnaf ve sanatkarlara yönelik kira destekleri ödenmeye başladı
Ticaret Bakanı Pekcan, "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize yönelik kira destekleri bugün itibarıyla ödenmeye başlanmıştır." dedi.
info@karadenizekonomi.com / 27.01.2021
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere yönelik kira desteklerinin bugün itibarıyla ödenmeye başlandığını duyurdu.
Bakan Pekcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere yönelik gelir kaybı desteklerini 20 Ocak'ta ödemeye başladıklarını hatırlatarak, "Kira destekleri de bugün itibarıyla ödenmeye başlamıştır. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.
Çok Okunanlar
JP Morgan’dan Türkiye açıklaması! Çekilme iddialarına son nokta
Rekabet Kurumu’ndan 10 Yemek Şirketine Soruşturma! İhale İddiaları Gündemde
Türkiye Emeklilik Sisteminde Son Sırada! Maaşları Gelecekte Ne Bekliyor?
Fındık Zarından Maliyetleri Düşürecek Hamle! Detaylar Dikkat Çekti
“Tehlike Çanları Çalıyor!” Mahfi Eğilmez’den Sanayi İçin Kritik Uyarı
Ulusal Fındık Konseyi Başkanı Cem Şenocak’tan Fındık Sektörüne Kritik Çağrı: “Eğimli Arazide Üreticiye Dekar Başına 100 Dolar Destek Verilmeli”
S&P’den Türkiye’ye Kredi Notu Mesajı! Artış İçin Kritik Şart Belli
Fındık Fiyatları
Son Güncelleme : 2026-10-22 10:45
| Şehir | Levant |
|---|---|
| TMO | 250 TL |
| GİRESUN | 197,50 TL |
| ORDU | 180,00 TL |
| DÜZCE | 159,50 TL |


