Darbe kalkışması piyasaları teğet geçti

Uslu''Allah vatanımıza göz koyanları helak etsin''

info@karadenizekonomi.com / 19.07.2016

Darbe kalkışması piyasaları teğet geçti

Ünye Ticaret Borsa Başkanı Mustafa Uslu,15 Temmuz gecesi Türkiyede yaşanan darbe girişimine ve bastırılan darbenin etkilerini değerlendirdi.

Uslu darbe sonrası piyasalarda endişenin yaşanmadığını belirterek,onca olan olaya rağmen piyasalar dimdik ayakta buda istikraralı bir güven ortamının oluştuğunun belirtisidir.Sevinerek belirtmeliyim ki darbe gerçekleşemediği için piyasalarda bir değişiklik olmadı.

Şuan için bizim fındık piyasasını etkileyecek 

bir durum da söz konusu deği, ama tam tersi bir  durum çok farklı olurdu.Devletimizin çok güçlü olduğunu gördük ve budurumuda çok rahat bertaraf edebildi.

Ağustos 15'de fındık piyasası kendini belli eder.

Bakanlığımızın açıklamış olduğu rekolte var ve milletimize hayırlı olsun.Fiyat için birşey söyliyebilmek için öncelikle piyasaya malın nasıl ineceğini görmemiz gerekiyor.Şuan için birşey söylemek çok erken.Yeni sezon itibariyle Ağustos 15'de fındık piyasası kendini belli eder.Ağustos sonuna kadar da piyasalar daha çok oturmuş olur.Üreticinin ve piyasadaki alıcıların tepkisini göememiz gerekiyor.Üreticinin ve piyasanında kabul etmesi gereken bir fiyat oluşması en büyük beklentimiz dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar