Poythermi Tüm Türkiye Tanıyacak

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük Isı Yalıtım Sistemi POYTHERM Karadeniz den Sonra Türkiye Pazarına Açılıyor. Hedef İlk 500’e Girmek Yurt için de ve Yurt dışında POYTHERM Markasıyla istikrarlı büyümeyi Sürdürmek

info@karadenizekonomi.com / 9.07.2014

Poythermi Tüm Türkiye Tanıyacak

POYTHERM Isı yalıtım Sistemleri Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Poyraz ısı yalıtım sistemleri olarak Karadeniz'in en büyük fabrikasına sahibiz.Kusursuz yalıtım sistemimizle dört mevsim konfor imkanı sunuyoruz.Karadenizden sonra Türkiye pazarına açıldıklarını ve yurt dışında büyüme kararı verdiklerini belirten POYTHERM ısı yalıtım sistemleri yönetim kurulu üyesi Rıfat Poyraz şu açıklamaları yaptı:

Hedef yakın gelecekde POYTHERM markasıyla Türkiye’nin en büyük ilk 500 şirketi içinde yer almak.Ocak 2011 yılında resmi kurulum işlemleri başlayan P.P YALITIM A.Ş’nin, Nisan 2011 tarihinde inşaat işlemleri başladı ve Ağustos 2011 tarihinde POYTHERM markası ile faaliyete geçti.

4000m2 kapalı olmak üzere toplam 12000 m2 alana sahip.Yatırım bedeli 5 milyon olan firmamız devamlı olarak büyümekte pazar payını artırmaktadır.Firmamız da 42 kişi istihdam edilmektedir.

Hizmet alanlarımız İnşaat ve gıda sektörüne hitap eden EPS den mamül Mantolama Levhalarına, Ambalaj ürünleri ve Plastik Varil üretimine kadar birçok ürün yelpazesine sahip bir marka.

Kullanılan hammaddeler: Avrupa üretimi bloklarda alev yürütmez sınıfı ve balık kasalarında gıdaya uygun hammaddeler kullanılmaktadır. Hammadde Türkiye distribütörlerinden temin edildiği gibi liman teslimi teminde mümkündür.

Her geçen yıl artan EPS üretimine doğru orantılı olarak hammadde tüketimi de yıllara göre artış göstermektedir. Bu da ithalat süreçlerinde sıkışıklık yaratıyor. Türkiye’de hammadde üretimi 2013’e kadar tek bir firma tarafından yapılırken, artık Türkiyenin öncü kimya firmalarının hammadde üretim tesisi yatırımlarını gündeme aldığını sık sık sektör içi haberlerde duyuyoruz.

Ürün Yelpazesi:

  • 1.POYTHERM C PLUS: Karbonlu Mantolama Levhası
  • 2.POYTHERM: Beyaz Mantolama Levhası
  • 3.POYTHERM ASMOLEN: İnşaatlarda Dolgu malzemesi
  • 4.POYTHERM SÖVE: CNC tezgahlarında şekillendirilerek oluşturulan yalı baskı, söve vb ürünler için blok üretimi
  • 5.POYTHERM BOARD: Enjeksiyon üretimi binili eps levhalar
  • 6.POYTHERM BALIK KASASI: 10 kg ve 5 kg olmak üzere, balık taşımacılığında kullanılması için özel olarak üretilen gıdaya uygunluğu olan ambalajlardır
  • 7.POYTHERM VARİL: 220lt ve 60 lt olmak üzere özellikle bölgesel olarak fındık ihracatına yönelik üretilen gıdaya uygun plastik varil

Firma son teknoloji ile üretilmiş, sektöründe öncü ALMAN Makineleri ile donatılmış bir tesisitir.

Poytherm başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere, 2012 de yapılan kapasite artışı ile tüm Türkiye’ye hitap eden,POYTHERMmantolama Avrupa ve Türkiye satandartlarına ,( CE-TSE) uygun bir yalıtım sistemidir.Kalite kriterlerine uygun, ürünler üretmektedir. Firmanın en büyük amacı sektörde öncü olmak, kaliteden ödün vermeden, Poytherm markasını tüm Türkiyeye duyurmaktır. Aynı zamanda Poytherm markası ile yurt dışı satışları yapabilmekteyiz.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de artık enerji kaynaklarını doğru ve tasarruflu kullanmanın önemine dikkat çekilmektedir.

2017 yılına kadar alınması zorunlu olan Enerji Kimlik Belgesi, binalarımızın tıpkı beyaz eşyalarda olduğu gibi tükettiği enerji miktarlarını sınıflandırmaktadır. Artık binalar enerji sınıflarına göre nitelendirilecek ve düşük enerji sınıfı binalar, yüksek enerji tüketimleri doğrultusunda vergilendirilecekler. Dolayısı ile binaların satış ve kira değerleride bu durumdan etkilenecektir.

Yapılan uygulamalar binalarda %50 ye kadar enerji tasarrufu sağlayacağı için bir kez yapılan mantomla yatırımı kişiye ödediği faturada ciddi mali hafifleme ile yansıyacak, kısa sürede masrafını amorti edecek ve yapıldığı ilk günden itibaren daha konforlu ve daha sağlıklı bir yaşam ortamı sağlayacaktır.

Bu sebeplerle EPS den mantolama ürünleri üretimi her geçen gün artmakta ve çeşitliliği ile dikkat çekmektedir.

EPS, diğer ürünleri ile gıdadan inşaata tüm sektörlerde, hafiflik, sağlamlık, ekonomiklik ve pratik işçilik özellikleri ile kendine yer edinmektedir. Gıdaya uygun bardak ve balık kasaları, inşaatlarda ve karayollarında kullanılan asmolenler, tarım ve hayvancılıkta kullanılan fidelikler ve arı kovanları, sağlık sektöründe kullanılan ilaç taşıma ve tüp yerleştirme plakaları gibi birçok ürünle her geçen gün, günlük yaşantımızda daha çok tercih edilmektedir.

EPS gelişen üretim teknolojisi ile kullanım alanlarını her geçen gün artıracaktır.POYTHERM olarakülkeekonomisine ve Ordu ekonomisine önemli katkılar yapmaya POYTHERM markasıyla Türkiye genelindeve yurdışında büyümeye istikararlı bir şekilde devam edeceğiz.

ETİKETLER; poytherm Rıfat Poyraz
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar