Aktaşlar Cnr Expo İstanbul 4. EDT Fuarında ürünlerini tanıttı.

Tamer Aktaş'Ürünlerimize Ortadoğudan gelen misafirler ve ülkemizde ki dev markaların göstermiş olduğu ilgi bizi son derece mutlu etti''

info@karadenizekonomi.com / 25.03.2016

Aktaşlar Cnr Expo İstanbul 4. EDT Fuarında ürünlerini tanıttı.

Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER) ile CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık işbirliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen EDT Expo 2016 – Ev Dışı Tüketim- Gıda Ürünleri, Sarf Malzemeleri, Ekipmanları Üreticileri ve Tedarikçileri Fuarı 3. gününde ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.23 Martta ziyaretçilerine açılan fuar 26 Marta kadar devam edecek.

CNR EXPO İstanbul’da 60 bin metrekarelik alanda organize edilen fuara 60 bin ziyaretçi geldi.Fuarda 600 marka yer alıyor. Ortadoğu, Balkanlar, Kuzey Afrika, Karadeniz Bölgesi ve Orta Asya coğrafyasındaki ev dışı tüketim sektörüne yönelik tek ihtisas fuarı olma özelliği taşıyan EDT EXPO, her yıl yüzde 40 oranında büyüyor.

Türkiye’nin seçkin otel, restoran ve pastanelerinin mutfak ekiplerinin hünerlerini sergilendiği fuarda ,yeni tat ve lezzetlerin arandığı yarışmaların yanı sıra birçok söyleşi ve konferansta da sektörün gündemi ve geleceği konuşuldu.

Aynı zamanda EDT EXPO'da oteller, kafeler, restoranlar ve catering firmaları gibi ev dışı tüketim sektöründe faaliyet gösteren profesyonellere tedarik zincirinin tüm adımlarında verdiği üstün kalitede hizmeti tanıttılar.

Fuara aynı zamanda Ordu'dan Aktaşlar Lezzet grubu'da katıldı.Cnr Expo İstanbul 4. EDT Fuarında ,Aktaşların dondulmuş gıda ürünleri ilk kez bir fuarda tüketicilerle buluştu.Konuyla ilgili konuşan Aktaşlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş ''Görüşmeler ve ilgi çok güzel,tat testleri çok başarılı.Ürünlerimize Ortadoğudan gelen misafirler ve ülkemizde ki dev markaların göstermiş olduğu ilgi bizi son derece mutlu etti''şeklinde konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar