Altınordu Belediye Başkanı Tekintaş’tan Vali Balkanlıoğlu’na Teşekkür Plaketi

Tekintaş''İlimiz turizmine katkılarından dolayı Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’na çok teşekkür ediyorum”

info@karadenizekonomi.com / 11.12.2015

Altınordu Belediye Başkanı Tekintaş’tan Vali Balkanlıoğlu’na Teşekkür Plaketi

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu’nun turizm potansiyelini ortaya çıkarılması ve bunların tanıtımının yapılarak, Ordu’da bir turizm hareketlilği sağlanması yönündeki çabalarından dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

“İlimizin tanıtımı ve turizminin gelişmesi amacıyla yapmış olduğu özverili çalışmalarından dolayı Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’na çok teşekkür ediyorum”diyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ”Sayın Valimizi n Ordu'da turizmin gelişmesi için yapmış olduğu tanıtım faaliyetleri son derece 

nemli. Özellikle yeni hazırlanmış olan “Sonbaharda Ordu” adlı tanıtım filmi çok güzel olmuş ve herkes tarafından da beğeni aldı.İlimizin bu güzelliklerinin keşfedilmesi, herkes tarafından bilinmesi çok önemli.İlimiz turizmine katkılarından dolayı Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’na çok teşekkür ediyorum”dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür eden ve mutlu olduğunu dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Ordu, büyüleyici güzelliğe sahip. Karadeniz'in incisi. Sahili hiç bozulmamış, milyonlarca yılda oluşan koyları, denizin ormanla buluştuğu, geniş ve serin yaylaları, türkülere konu olmuş dereleri, çağlayanları ve yüzmeye müsait serin suları ile cennet bir şehir. Bizlerde bu güzelliklerin tanıtılması ve Ordu’nun turizmde bir marka şehir olması için tanıtım çalışmalarına ağırlık verdik. Ordu’yu her ortamda, her platformda tanıtmaya özen gösteriyor, yerli ve yabancı gazetecileri Ordu’ya davet ederek, ilimizin tüm güzelliklerini göstermeye gayret ediyoruz. Ordu’ya yönelik tanıtım faaliyetlerimiz devam ediyor”şeklinde konuştu. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar