ANTALYA'YA DİREKT UÇUŞLAR BAŞLIYOR

Türkiye ve Avrupa'nın deniz üzerine inşa edilen ilk ve tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanına yeni seferler konuldu.

info@karadenizekonomi.com / 16.06.2016

ANTALYA'YA DİREKT UÇUŞLAR BAŞLIYOR

Türk Hava Yolları Ordu Giresun Satış Müdürü Yunus Akbulut ve Satış Şefi Serhat Kahraman, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, Ordu-Giresun Havalimanına yeni bir seferin daha eklendiğini söyledi. Daha önce İstanbul, Ankara ve İzmir'e karşılıklı seferler düzenlendiğini belirten Başkan Enver Yılmaz, "Girişimlerimiz sonucunda Ordu-Giresun Havalimanından Antalya'ya karşılıklı seferler 11 Temmuz'da başlıyor. Bölge halkına hayırlı olsun" dedi. Anadolujet tarafından düzenlenecek seferlerin Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri yapılacağını ifade eden Başkan Yılmazbrick and by windows, "Antalya’dan kalkış saati sabah 07.30, Ordu Giresun’dan kalkış ise 09:30 olacak" şeklinde konuştu.

Antalya seferinin de eklenmesiyle havalimanında günlük düzenlenen sefer sayısının 23'e çıkacağını da vurgulayan Başkan Enver Yılmaz,brick and by windows "Her geçen gün yolcu kapasitesi artan havalimanına yeni seferlerin eklenmesinden dolayı çok mutluyuz. Artık Ordu'dan Akdeniz'e gidecek vatandaşlarımız kısa sürede gitmek istedikleri yere ulaşabilecek. Yeni Karadeniz-Akdeniz hattı hayırlı olsun" diye konuştu.

Başkan Yılmaz, 11 Temmuz'da başlayacak seferler için bilet satışlarının da başladığını ve tatil planı yapacakların bilet konusunda erken davranmalarında fayda olacağını sözlerine ekledi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar