Arap yatırımcılardan OTSO’ya ziyaret

Ordu'da düzenlenlenen '2'nci Ortadoğu ve Kuzey Afrika Ülkeleri (MENA) Kuzey Afrika Turizm ve Yatırım Zirvesi' için 14 ülkeden Arap iş insanları Ordu Ticaret ve Sanayi Odasını (OTSO) ziyaret etti.

info@karadenizekonomi.com / 4.05.2018

Arap yatırımcılardan OTSO’ya ziyaret

Ordu’da 3 gün sürecek MENA Karadeniz Turizm ve Yatırım Zirvesi için 14 ülkeden kente gelen 25 Arap iş insanı ve yatırımcı Ordu Ticaret ve Sanayi Odasını (OTSO) ziyaret ederek Ordu hakkında bilgi edindi.

Odaya gelen 25 kişilik Arap İş Adamına Ordu hakkında bilgi veren Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Servet Şahin konuşmasında; “Ordu yaşanılacak bir şehir, bu şehirde siz değer iş adamlarımızla birlikte yaşamak isteriz. Ordu Türkiye’nin ve Dünya’nın en fazla fındık üretimi konumunda olup, bal ve kivi üretiminde de ilk sıralarda yer almaktadır. Son dönemlerde turizm şehri yolunda önemli adımlar atılan Ordu için siz değerli iş adamları ile birlikte çalışmak isteriz. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası her konuda sizlere gerekli desteği ve yatırım konusunda desteği esirgemeyecektir.” Diyerek konuşmasını tamamladı.

Toplantıda konuşan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Levent Yıldırım; “Ordu turizm konusunda belli noktalara geldi, ancak siz değerli iş adamlarımızla yapılacak görüşmeler ve iş ortaklığı sayesinde daha çok ilerleyecektir. İş ortaklı konusunda Ordu Ticaret ve Sanayi Odası gerekli desteği her zaman sağlayacaktır.” Dedi.

Program sonrasında proje kapsamında odaya kazandırılan Butik Çikolata Mutfağına inilerek 25 Arap iş adamına butik çikolata hakkında bilgiler aktarıldı.

Daha sonra yöresel ürünleri gezen 25 kişilik Arap iş adamı burada bazı firmaları tespit ederek firma sahipleri ile iletişime geçti. B2B şeklinde gerçekleşen toplantı sonucunda bazı Ordulu firmalar tespit edilerek firma ziyaretleri gerçekleştirildi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar