Avrupa’nın En Büyük Gıda Fuarı ALIMENTARIA’da Karimex Rüzgarı!

Türk Fındığı Barcelona Sofralarında!

info@karadenizekonomi.com / 25.04.2016

Avrupa’nın En Büyük Gıda Fuarı ALIMENTARIA’da Karimex Rüzgarı!

Avrupa’nın 3 büyük gıda fuarında biri olan ve bu yıl 40.’ıncısı düzenlenen ALIMENTARIA Uluslararası Gıda ve İçicek Fuarı Barcelona 2016,kapılarını ziyaretçilerine açtı.

ALIMENTARIA Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı Barcelona 2016 Fuarı ,24 Nisan’da Barselona’da başladı.Fuara gıda sektörünün Orduda ki temsilcilerinden Karimex Gıda’da katıldı.

Hedefini,bölgesinin öncü gıda grubu olmak olarak belirleyen Karimex Gıda,yenilikçi ve rekabetçi ürünlerini,dünyanın sayılı organizsazyonları arasında yer alan 40.ALIMENTARIA Gıda Fuarında ,Karimex Gıda çatısı altında sergiliyor.İşlenmiş fındık ve fındıklı ürünleriyle standında dünyanın dört bir yanından gelen müşterilerini ağırlıyan Karımex Gıda Genel Müdürü Emrah Albayrak fuarla ilgili görüşlerini bildirdi.

’’Türk gıda ve içecek sektörü,fuarla birlikte son yıllarda büyük gelişmeler kaydetmiş,krizleri geride bırakmış ve yurtdışında yapılan ziyaretçi ve tanıtım çalışmaları sayesinde bölge pazarındaki önemini artırmıştır.Bizim pazarlama modellerimizin başlangıç basamaklarından biride Uluslararası fuar organizasyonlarıdır.Bu kapsamda bir çok fuarlara katılım gerçekleştirdik.Şuanda da burada beklentilerimizin çok üstünde ilgiyle karşılandık,ürünlerimizi yine uluslararası fuarlarda tanıtmaya devam edeceğiz’’dedi.

24 Nisan Pazar günü başlayan ALIMENTARIA Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı , 28 Nisan Perşembe 2016 tarihine kadar ziyaretçilerine açık olacak.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar