Başbakan Ahmet Davutoğlu Şuan Piste İniş yaptı..

Ordu-Giresun Havaalanına Şuana Kadar 4 Uçak İniş Gerçekleşti..

info@karadenizekonomi.com / 22.05.2015

 Başbakan Ahmet Davutoğlu Şuan Piste İniş yaptı..

Avrupa’da 1. ve dünyada 3. deniz üzerine inşa edilen Ordu-Giresun Havaalanı’na ilk uçak bu sabah 08:38 itibariyle inmişti ikinci uçak ise 12:25 itibariyle piste indi.Yine 12:27 itibariyle ise 3. uçak ,12:31 itibariyle de 4. uçak piste iniş yaptı.Aynı dakikalarda henüz içinde kimin olduğu bilgisine ulaşamadığımız bir helikopter havaalanı sahasına iniş yaptı.Yine son dakika gelişmesi olarak Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun uçağı şuan havaalanı pistine iniş yaptı..

Heycanlı bekleyiş devam ederken Büyükşehir Belediyesi'nin her saat başı otobüslerle vatandaşları havaalanına taşımaya devam ediyor.

Ordu ile Giresun illerinin ortak kullanımı için 24 Temmuz 2011 tarihinde temeli atılan ve bugüne kadar 36 milyon ton taş dökülerek deniz ortasında 7 kilometrelik dolgu tahkimatı yapılan 3 kilometrelik piste sahip Ordu-Giresun Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ve birçok bakan ve vatandaşların katılımıyla bugün saat 14:00 da hizmete açılıyor olacak.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar