Ordu'nun ilk tatil köyü açıldı

Karlıbel Yayla Evleri ile Bölge ve Ordu turizmine büyük katkı sağlayacaklarını söyleyen Karlıbel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Levent Karlıbel, Ordu’nun ilk tatil köyü olduğunu açıkladı.

info@karadenizekonomi.com / 4.07.2022

Ordu'nun ilk tatil köyü açıldı

Ordu’nun ilk tatil köyü yaylada açıldı.  Karlıbel Yayla Evleri Kabadüz Çambaşı Yaylası’nda hizmet verecek. Armutalan Obası’nda bulunan Karlıbel Yayla Evleri projesi doğanın içerisinde çam ormanlarının arasında yer alıyor. 60 dönüm üzerine kurulan projede 20 adet geleneksel köy evi, köy kahvesi, köy fırını bulunuyor. İşletmede köy kahvaltısı ile yöresel yemekleri da tatmak mümkün. Tesis içerisinde her türlü doğa aktiviteleri de yapmak mümkün.

Bölge ve Ordu turizmi için çalıştıklarını kaydeden Karlıbel, “Karlıbel Yayla Evleri’nin yerli ve yabancı turistlere hizmet edecek. Ordu turizmine de büyük katkı sunacak. Karlıbel Yayla Evleri Şehir Merkezine 58, Çambaşı Kayak Merkezine 6 km uzaklıkta bulunuyor” dedi.

 

Karadeniz'in İlk ve Tek Ekonomi Portalı

Okumak İçin Resimlere Tıklayınız.

Fındık Fiyatları

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar