Başkan Yılmaz, düzenlenen halk gününde vatandaşların talep ve görüşlerini dinledi.

135 KİŞİ KATILDI

info@karadenizekonomi.com / 21.01.2016

 Başkan Yılmaz, düzenlenen halk gününde vatandaşların talep ve görüşlerini dinledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilen “Halk Günü” sonrasında açıklama yapan Başkan Enver Yılmaz, düzenli olarak yaptıkları ve yoğun ilgi gören halk günü buluşmalarında 135 vatandaşı Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde misafir ettiklerini söyledi.

5,5 SAAT SÜRDÜ

Başkan Enver Yılmaz; “5,5 saat aralıksız devam eden halk günü buluşmasında vatandaşlarımızın talep ve görüşlerini dinledik, dertlerine çözüm bulmaya 

çalıştık. 135 vatandaşımızdan gelen istekleri, Belediyemizin faaliyet alanına girmeyen talep ve görüşlerde bulunan 100 kişiyi gerekli iletişimi kurmak suretiyle ilgili kurumlara yönlendirdik” dedi.

BAŞKAN YILMAZ: “YOĞUN GAYRET GÖSTERİYORUZ”

Mevsim itibarıyla yaşanan bazı sorunlarla ilgili taleplerde artış olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Bazı yerlerde meydana gelen heyelanlar ve yoğun yağışlar nedeniyle oluşan evlere su baskını ve çatıdan su akması gibi olaylarla ilgili taleplerin bu toplantımızda artış gösterdiğini gördük. Bu konuda Ordu Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Kaymakamlıklar ve İlçe Belediye Başkanlıkları ile birlikte gerekli tedbirleri almak ve hazırlıkları yapmak suretiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Görev alanımıza girsin girmesin vatandaşlarımızın her türlü mağduriyetinin çözülmesi konusunda tüm kurumlarımızla birlikte yoğun bir gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Düzenlenen halk gününe Başkan Enver Yılmaz'ın yanı sıra OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, İşkur Ordu İl Müdürü İsa Kaymak ve ilgili Daire Başkanları katıldı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar