Bir havalimanı oteli; Kubaliç

·“Uçmaya yakınsınız” sloganıyla kendilerini ifade eden Kubaliç Hotel, yeni sezona şimdiden hazır.

info@karadenizekonomi.com / 5.03.2018

Bir havalimanı oteli; Kubaliç
Ordu-Giresun Havalimanı’nın karşısında yer alan tesis, geçen Ağustos ayının sonlarından bu yana konuklarını ağırlıyor. Otel, 26 adet deluxe, 9 adet süit toplamda 68 oda ve 145 yatak kapasitesiyle hizmet veriyor.

Kubaliç Hotel Genel Müdürü, Türker Kuru’ya göre kış sezonuna girerken yakaladıkları % 30 doluluk iyi bir başlangıç olarak değerlendirilmeli. “Ağustos ayının ikinci yarısında misafirlerimizi ağırlamaya başladık. İlk bir aylık periyotta müşteri profilimiz Arap turist ağırlıklıydı. Sıcak ve samimi bir ortam bekliyorlardı. Güven duymak istiyorlardı. Bu konuda hiç zorlanmadık. Misafirlerimizin tamamı konaklamalarından çok memnun kaldılar.”

Günübirlik yayla turları

Bu tatil sezonunda beklentilerinin % 100 doluluk oranını yakalamak olduğunu belirten Kuru, öncelikli hedeflerinin paket program dahilinde uzun süreli konaklama seçeneği sunmak olduğunu söylerken Çambaşı ve Aybastı Perşembe Yaylası’na özel günübirlik turlar düzenlemek için gerekli ulaşım altyapısına sahip olduklarını vurguladı.

Yeni sezonda kültür turları konaklamaları için tur operatörleriyle bağlantıların da şekillenmeye başladığını belirten Kuru, hedefimiz her gün için 20 oda. Ortadoğu ve iç pazarla desteklediğimizde bizim için 2018 sezonu oldukça verimli geçecek” şeklinde konuştu.

Bölgenin dünyaya açılan kapısı olan Ordu’nun Gülyalı ilçesinde 3 yıldızlı bir konaklama tesisi olarak hizmet vermeye başlayan Kubaliç Hotel, fiziki bir takım eksiklikler giderildiğinde kentin 4 yıldızlı oteller sınıflandırmasında yerini alacak. Reşat Güngör/KARADENİZ EKONOMİ

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar