Bir Zamanlar Fiskobirlik Vardı..Üreticiye Yazık..

ÜRETİCİNİN PARASI ÇÖPE GİTTİ!

info@karadenizekonomi.com / 11.05.2015

Bir Zamanlar Fiskobirlik Vardı..Üreticiye Yazık..

Üreticinin alın teriyle kurulan Karadeniz'in en büyük alışveriş merkezlerinden birisi olan Ordu FİSKOBİRLİK Çotanak Alışveriş Merkezi yıkılıyor.

FİSKOBİRLİK tarafından yaptırılan ve İşletmesi FİSKOBİRLİK iştiraki olan Ordu Yağ sanayine ait olan Karadeniz'in en büyük alışveriş merkezi Çotanak Alışveriş Merkezinin yıkımına başlandı. 2006 yılında açılan ve 6 bin metrekare alan üzerine kurulan FİSKOBİRLİK Çotanak Alışveriş Merkezi istediği verimi alamayınca yaklaşık 2 yıldır faaliyete kapatılmıştı. Bir firmaya ait iki vinçle sökülmeye başlayan Çotanak Alışveriş Merkezi’nin yerine ne yapılacağı ise şu an belirsizliğini sürdürüyor.

Yıkılmasına karşıyız
Altınordu Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt, üreticinin sırtını dayadığı tek kurum olan FİSKOBİRLİK binasının yıkılmasına tepki gösterdi. Üreticiden kesilen parayla yapılan Çotanak Alışveriş Merkezinin yıkılmaması gerektiğini kaydeden Cörüt, “Zamandın da üreticiden kesilen paralarla yapılan bu yer yıkılmamalıydı. Bu konuda hem bizim hem de üreticilerin çok büyük tepkisi var. Üreticinin tek sırtını dayadığı FİSKOBİRLİK’ti. Şimdi bir tek Ziraat Odaları kaldı. Bu çok büyük yanlışlıktır” dedi.

Üreticinin parası uçtu
Başkan Cörüt, “Bu yerler satılarak, FİSKOBİRLİK’in borçları kapatılıyor. FİSKOBİRLİK’in borcunu üretici ödüyor. Üreticinin alın teriyle yapılan bu yerlerin yıkılması ve satılması kesinlikle doğru değildir” diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar