Çambaşı’na bungalov evler

Güler,‘’Çambaşı Doğa Tesisleri içerisinde, çam ağaçları arasında şömineli, 12 adet bungalov yapacağız’’

info@karadenizekonomi.com / 14.11.2019

Çambaşı’na bungalov evler

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile Türkiye'de denize ve havaalanına en yakın kayak merkezinin içinde bulunduğu Çambaşı Doğa Tesisleri’nde 12 adet bungalovların yapımına başlandı.

Kayak Merkezi’nde 5 adet kayak pisti vardı, bu sayıyı 14’e, 5 km’lik pist uzunluğunu da tam 15 km’ye çıkarıyoruz diyen Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, ‘’ Acemi kayakçılar için 100 metre yürüyen bant projesi ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mevcut konaklama kapasitesini arttırmak için 5 yıldızlı otelin temelini atmıştık. Otelin karkas inşaatı tamamlandı. Çalışmalar tüm hızıyla devam ederken bunun yanı sıra tesis içerisinde, çam ağaçları arasında şömineli, 12 adet bungalov yapıyoruz. Çalışmaları kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Çambaşı Yaylası’nı yaz ve kış aylarında önemli bir çekim merkezi haline getireceğiz. 4 mevsim iklim şartları göz önünde bulundurarak yalıtımlı bir şekilde inşa edilen evleri iki tip planlanladık. Biri 100 metrekare ebatlarında asma katlı, diğeri 57 metrekare dubleks olarak projelendirilen bungalovlar içerisinde bir evde bulunan tüm eşyalar yer alacak şekilde inşa edilecek ve evler Çambaşı Doğa Tesisleri’nin hakim noktasında, kayak yapanların kuş bakışı izlenebileceği yerde bulunacak. Bungalovların bu kış sezonunda hizmete sunulması amaçlıyoruz’’ dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar