ÇİKOLATA PARK EYLÜL 2016'DA TESLİM

Başkan Şen; “İlçenin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını giderecek ve yaşatacak bir proje olacak''

info@karadenizekonomi.com / 14.03.2016

ÇİKOLATA PARK EYLÜL 2016'DA TESLİM

Maliyeti 8 milyon 362 bin lira olan ve Ordu-Giresun Havalimanı’nın yakınında 60 dönüm alan üzerine inşa edilecek Çikolata Park Projesi’nde sona yaklaşılıyor. Gülyalı’da inşa edilen, Türkiye’nin ilk çikolata parkı olma özelliğini taşıyan park alanında çalışmalar hızla ilerliyor.

Çikolata yapım merkezlerinin yer alacağı ve 3 ana bölümden oluşacak projede; gezinti yerleri, butik mağazalar, seyir tepesi, anfi tiyatro, spor alanları, kafeteryalar ve eğlence mekanları yer alacak. Seyir tepesinde ise Ordu-Giresun Havalimanı görülecek.

“Dolgu sahası onarıldı”

Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, Çikolata Park inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve projenin yaz sonu bitirilmeye çalışıldığını söyledi. Eylül başında projenin tamamlanacağını söyleyen Şen; “Deniz ile park arasındaki denizin birleştiği noktada taş tahkimatı da bu arada yenilenmiş oldu. Dolgu sahasının bozuk yerleri yapıldı. Önce alan yenilendi sonra inşaat devam etti. Bu yatırımın ilçemize ve Ordu’ya büyük kazanımları olacak.” dedi.

Gülyalıların projeyi heyecanla beklediğini ifade eden Başkan Şen; “İlçenin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını giderecek ve yaşatacak bir proje olacak. 4 bin 500 metre kare bir alandan bahsediyoruz. İçinde çok çeşitli aktiviteler yer alacak. Yarım ay şeklinde tasarlanan park, Ordu ve bölgemiz için bir cazibe merkezi haline gelecek. Emeği geçen herkese ve Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar