Vali Yavuz,MedicalPark Hastanesini ziyaret etti

Vali Seddar Yavuz, iade-i ziyaret programı kapsamında, meslek odalarına, sivil toplum kuruluşlarına, sanayici ve işadamlarına yaptığı ziyaretlerini sürdürüyor.

info@karadenizekonomi.com / 28.12.2017

Vali Yavuz,MedicalPark Hastanesini ziyaret etti

Vali Seddar Yavuz, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği’ni ziyaretinden sonra MedicalPark Hastanesini ziyaret etti.

MedicalPark Hastanesine gelişinde, Hastane Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış, Mesul Müdür Dr.Mehmet Sağra ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, hastanenin hizmetleri ve çalışmaları hakkında Genel Müdür Halil İbrahim Çalış’tan bilgi aldı.

MedicalPark Ordu Hastanesi bünyesinde 520 kişinin çalıştığını ifade eden Genel Müdür Halil İbrahim Çalış, “Sağlık turizmini önemsiyoruz. Zira, Ordu’nun ve çevresinin kapasitesi belli. Hastanemize Azerbaycan ve Gürcistan’dan hastalar geliyor. Haftanın 3 günü bu ülkelerden tedavi olmak için bize gelen hastalar var. Arap ülkelerinden hastalarımız var. Yurt dışından daha fazla sayıda hasta alabilmek için verdiğimiz sağlık hizmetlerini yoğun bir şekilde tanıtıyoruz. 520 çalışanı, kaliteli sağlık hizmeti ile MedicalPark Hastanesi Ordu’nun en büyük markalarından, yatırımlarından birisidir” diye konuştu.

Ordu’nun, kaliteli sağlık hizmeti veren ve 500’ün üzerinde istihdam sağlayan bir sağlık kurumuna sahip olmasının değerli olduğunu dile getiren Vali Seddar Yavuz, “Bu tür yatırımlar, sağlık kurumları, ilimizde sağlık turizminin gelişmesi açısından son derece önemlidir. Buralara tedavi görmek için gelenler, aynı zamanda şehrimizi gezmekte, alış veriş yapmaktalar. Bu da şehrin ekonomisine, tanıtılmasına katkı sağlıyor. Onun için bu tür kaliteli sağlık hizmeti sunan kurumları önemsiyoruz. Sizlerin bu çabasına elimizde geldiğince biz de destek olacağız” şeklinde konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar