Elif Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin (Elif-Der) Altınordu hizmet binasında açılışı gerçekleti.

Yeter Yılmaz'ın kurucu başkanlığındaki Elif-Der'in en büyük amacı ise ihtiyaç sahiplerinin taleplerini yerine getirmek.

info@karadenizekonomi.com / 29.04.2016

Elif Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin  (Elif-Der) Altınordu hizmet binasında  açılışı gerçekleti.

ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın eşi Yeter Yılmaz öncülüğünde kurulan ve kısa adı Elif-der olan Elif Sosyal Yardımlaşma Derneği Altınordu hizmet binasında törenle açıldı.

ORDU'da sosyal sorumluluk bilincini, yardımlaşma ve dayanışma şurunu geliştirmek, toplumun sosyo ekonomik düzeyini yükseltmek, ihtiyaç sahiplerine ihtiyaç duydukları her alanda ayni, nakdi, her türlü maddi ve manevi yardımlarda bulunak, toplumun menfaatine fayda sağlamak amacıyla kurulan Elif Sosyal Yardımlaşma Derneği 'nin(Elif-Der)bugün Altınordu hizmet binasında açılışı gerçekleşti.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılış töreninde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu,Ak Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak açılışta kurdeleyi kesmek üzere biraraya geldi.Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz''1 yıl önce açılan bu dernek'de şimdi ilçelere temsilcilikler veriliyor. İlk temsilcilik Fatsa ilçemize verildi. Devamında diğer ilçelere inşallah gelecek. Burada gerçekten ihtiyaç sahibi insanlara hiç ayrım yapmadan gücümüzün yettiği ölçüde yardım yapacağız. Herkese ulaşmaya çalışacağız. Hayır sahipleri ile ihtiyaç sahiplerini buluşturmada aracılık yapacağız.''dedi.

Amaçlarının hayalleri gerçeğe dönüştürmek olduğunu söyleyen Elif-Der Kurucu Başkanı Yeter Yılmaz, "Kalbe giden yol Elif'ten geçer. Çünkü her sözün başı Elif'tir. Halkımızın kalbine giden yolda Elif gibi dosdoğru ve kararlılıkta Elif gibi dimdik olmalıyız diyoruz. Biz ekmeğimizi paylaşabiliriz. Güzellikleri. bizlere sunulan nimetleri, birlikte gülmek ve birlikte kucaklaşmak için 7den 70'e gönül bağı kurmaya çalışıyoruz" diye konuştu. Yılmaz, fiil ehliyetine sahip olan, derneğin amaç ve ilkelerini benimseyerek bu doğrultuda çalışmayı kabul eden ve ilgili mevzuatın öngördüğü koşullarını taşıyan herkesin derneğe üye olabileceğini belirterek, "Derneğimiz sosyal yardımlaşma ve dayanışma alanında yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da faaliyet gösterecek" diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar