En Ucuz Uçak Bileti Burada

Ankara 39 İstanbul 49 TL'den başlayan fiyatlarla..

info@karadenizekonomi.com / 9.07.2015

En Ucuz Uçak Bileti Burada

Ordu Giresun Havaalanı 40 günlük uçuş rakamlarıyla önemli havaalanlarının önüne geçti. Henüz özel havayollarının sefer düzenlemediği Ordu Giresun Havaalanı’ndan Anadolu Jet Ankara için 39, İstanbul için de 49 TL’den bilet satmaya başladı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü verilerine göre, Haziran ayı sonu itibariyle Ordu Giresun Havaalanı’ndan 240 sefer düzenlendi. Toplam 27 bin 071 yolcu taşındı. Sefer başına düşen ortalama yolcu sayısı ise 112 olarak gerçekleşti. Samsun Çarşamba Havalanı’ndan ise 6 ay içerisinde 8 bin 49 seferde toplam 799 bin 482 yolcu taşındı. Sefer sayısına düşen yolcu sayısı 99.3 oldu.

Ordu Giresun havaalanından günde 3 geliş 3 te gidiş olmak üzere 6 sefer düzenleniyor.

Yolcu kapasitesine göre, Ordu Giresun Havalanı’nın Adıyaman, Ağrı, Amasya Merzifon, Bingöl, Bursa Yenişehir, Çanakkale, Hakkari Yüksekova, Isparta, Kahramanmaraş, Kastaonu, Kocaeli, Siirt ve Sinop Havaalanlarının önünde olması bekleniliyor.

ANKARA 39 LİRA

İnşaat çalışmalarının henüz bitirilmediği havaalanından halen THY ve Anadolu Jet sefer düzenliyor.

Anadolu Jet kış dönemi için Ordu Ankara ve Ordu-İstanbul seferleri için ucuz promosyon biletleri satmaya başladı.

Kasım ve Aralık ayları için Ankara’ya 39, İstanbul Sabiha Gökçen uçuşları için 39 liradan bilet almak mümkün.

Anadolu Jet ,25 Ekim tarihinden itibaren Ordu Giresun Havalanı’na her gün karşılıklı Ankara’dan bir, İstanbul Sabiha Gökçen’den de iki sefer düzenleyecek.

THY ise Atatürk Havaalanı’ndan karşılıklı tek uçuş gerçekleştirecek.

Özel hava yollarının da Ordu Giresun Havaalanı’na uçma planı yaptıkları bildirildi. Sun Expres’in İzmir, Pegasus Havayolları’nında İstanbul’a seferleri için çalışma yaptığı öğrenildi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar