Giresun’un yol haritası çizildi

Giresun şehrinin doğal ve tarihi güzelliklerini ülke içi ve ülke dışında doğru ve etkili bir şekilde tanıtmak için yapılması gereken süreçte yol haritası tespit edildi.

info@karadenizekonomi.com / 19.09.2019

Giresun’un yol haritası çizildi

Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülmekte olan HİSER Projesi kapsamında projenin 2019 yılı son çeyreğini planlama toplantısı yapıldı. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya Giresun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu başkanlık etti. Giresun genelinde faaliyet yürüten restoran, cafe, otel, seyahat acentesi v.b. sektör temsilcilerinin katıldığı toplantıda, 2019 yılı değerlendirmesi ve 2020 planlaması gerçekleştirildi. Toplantıya proje yararlanıcısı 30 firmanın yanı sıra Giresun turizminde önemli hizmetler sunan işletmelerde katıldı. Giresun şehrinin doğal ve tarihi güzelliklerini ülke içi ve ülke dışında doğru ve etkili bir şekilde tanıtmak için yapılması gereken süreçte yol haritası tespit edildi.

Oda olarak ellerinden gelen bütün desteği turizmcilere vereceklerini dile getiren Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, ‘’İlk aşamada Giresun’un tanıtımını en doğru kanalda aksettirmek için bir şehir web sitesi kuracağız’’ dedi.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar