Karadenize 17 milyonluk hibe
·Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Yönetim Kurulu toplantısı yaptı. Toplantıya başkanlık eden Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, ajans olarak 17 milyon TLlik hibe desteğinin turizm odaklı yatırımlara harcanacağını söyledi.
info@karadenizekonomi.com / 29.12.2017

DOKAdan hizmet bölgesi olan illere yönelik hibe desteği müjdesi geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Bugün iki başlıkta açıklayacağımız mali destek programları ile yaklaşık 17 milyon TLnin üzerindeki bir rakamı turizm odaklı alt yapı yatırımlarına hazır edeceğiz ve bu konuda hem kamu hem özel hem de sivil toplum kuruluşlarının istifadesine sunacağız. İnşallah bölgemizin kalkınmasına özellikle turizm konusunda mukayese üstünlüğe sahip bölgemizin yeni hamleler yapmasına bu yatırımlar vesile olur. Biz de bu mukayeseli üstünlüğümüzü perçinlemiş oluruz. Çünkü başka bölgelerde olmayan çok kıymetli doğal, kültürel zenginlikleri bünyemizde barındırıyoruz. Bunu bizim daha efektif hale getirip turizmden aldığımız paya yansıtmamızda elbette mümkün dedi.
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansının 98. Yönetim Kurulu Toplantısında ana gündemin 12 Milyon TL bütçeli 2017 Yılı Tarihi, Doğal ve Kültürel Değerlerin Korunması ve Geliştirilmesi Mali Destek Programı ile DOKAP işbirliği ve finansmanıyla yürütülecek olan 5 milyon 175 bin TL bütçeli Yeşil Yol Güzergahındaki Kültür-Turizm Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi Mali Destek Programı olduğu vurgulandı. HABER MERKEZİ
Çok Okunanlar

Damga Vergisine %50 Zam Tepki Çekti

TESK Başkanı Palandöken: Basit Usule Geçiş 3 Yıl Ertelensin”

Kredi borçları bir yılda yüzde 47 arttı

Kamu ihalelerinde dijital dönem!

"Don Ve Üreticinin Fındığını Pazara İndirmemesi, Fındık Fiyatlarını Uçurdu”

TESK Başkanı Palandöken: Faiz indirimi piyasaya yansıtılmalı

Bakan Şimşek: Cari dengedeki kazanımları kalıcı hale getireceğiz
Fındık Fiyatları
Son Güncelleme : 2025-09-15 08:55
Şehir | Levant |
---|---|
TMO | 200 TL |
GİRESUN | 256,50 TL |
ORDU | 255,50 TL |
DÜZCE | 253,50 TL |