Kent Konseyinden Karadeniz Ekonomi Ajansına Ziyaret

Tatar''Ordu için çalışıyoruz''

info@karadenizekonomi.com / 22.09.2015

Kent Konseyinden Karadeniz Ekonomi Ajansına Ziyaret

Ordu Kent Konseyi Başkanı Atila Tatar Karadeniz Ekonomi Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Murat Gürsoy'u kendi ofisinde ziyaret etti.

Kent Konseyi Başkanı yaptığı nezaket ziyaretinde ''Ordu için çalışıyoruz''dedi.

Tatar''Hedeflerimiz Hayallerimiz var''

Ordu Kent Konseyi Başkanı Atilla Tatar Karadeniz Ekonomi'ye yaptığı ziyaret konuşmasında yapılan çalışmalardan bahsederek '' Kent konseyi ile şehrimizi yönetenlerle bir uyum içerisinde daha güzel bir Ordu için çalışıyoruz.Şu anda Ordu Konsey’imiz ilimizin tüm katmanlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ve katmanlarını barındırdığı gibi inşallah ilçelerimizde de kurumsallaşacaktır. Perşembe ve Ünye Kent konseylerimiz kurumsallaşmalarını tamamladı ve aktif bir şekilde çalışmaktadırlar.Ordu'nun sosyal ve sivil hayatına çok olumlu katkılar sağlayacaktır." dedi.

Ordu Kent Konseyi olarak Ordu için bugüne kadar bir çok projede yer aldıklarına dikkat çeken Tatar ''Hedeflerimiz hayallerimiz var. Bu hayal ve hedeflerimizi Ordu sevdası ortak paydasında çalışarak üreterek gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.

Gürsoy''Önemli Bir Köprü Vazifesi Görüyor''

Karadeniz-Ekonomi Genel Yayın Yönetmeni Murat Gürsoy Ordu Kent Konseyinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek''Bir gazeteci olarak Sivil Toplum kuruluşlarımızın(STK)faaliyetlerini ve toplantılarını yakından takip etmekteyim ve etkinliklerine katılım göstermekteyim.Bende herşeyden önce bir Ordu'lu olarak daha güzel ortamların yaşanmasını arzu ediyorum.Bununla ilgilide Kent konseyi'nin çalışmalarını da takdir ediyorum''dedi.Gürsoy son olarak sözlerini şöyle tamamladı.

''Ben Kent Konseyleri çok önemsiyorum kent yaşamında vizyon,hak hukuk ve yönetim ilkelerini hayata geçirmek adına çok önemli sorumlulukları var.Bu anlamda Kent konseyleri yerel yönetimlere büyük katkılar sağlıyor.Bu anlamda Sayın Tatarda halkımızın görüş ve düşüncelerini yönetim kademelerine ulaştırmada önemli bir köprü vazifesi görüyor ve bu konuda değerli toplantılar yapıyor.Bizde Ordu Kent Konseyini kutluyor,Karadeniz Ekonomi olarak herzaman çalışmalarına destek vereceğimizi belirtmek isterim''diye ifade etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar