KİB'in 81 İli Kapsayan Dış Ticaret Seminerleri'nin Bu Sefer ki Ayağı SAMSUN
İhracata Yönelik Faaliyette Bulunmak İsteyenler Bu Seminere
info@karadenizekonomi.com / 21.10.2014
 
81 İlde Seminer Düzenleyen KİB 22 Ekim de Samsun Büyük Otelde Samsunlu İş Adamlarıyla Bir Araya Gelecek
İhracata Yönelik Faaliyette Bulunmak İsteyenler Bu Semineri Kaçırmasın
 Ekonomi Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan ihracata yönelik destek programlarının tanıtımı amacıyla Samsun Büyük Otelde  semineri gerçekleştirilecek.
Ekonomi Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan ihracata yönelik destek programlarının tanıtımı amacıyla Samsun Büyük Otelde  semineri gerçekleştirilecek. 
Ekonomi Bakanlığı Koordinasyonunda 2014 yılında 81 ilde Dış Ticaret Bilgilendirme seminerleri düzenleyen Karadeniz İhracatçı Birliği Genel Sekreterliği 22-Ekim 2014 Perşembe günü Saat 13.00da Samsun Büyük Otelde Samsunlu İşadamları ile bir araya gelecek.
Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü İhracatı Geliştirme Uzmanları tarafından İhracatta sağlanan Destekler, Ülke Masaları ve Pazar Araştırmaları, Birleşik Arap Emirlikleri Pazarına İhracat İmkanları Konusunda sunum yapacaklarını, Türk Eximbank İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları konusunda Türkiye İhracat ve Kredi Bankası A.Ş. Ankara Bölge Sigorta Müdür Yardımcısı tarafından sunum yapılacağını belirterek, İhracata yönelik faaliyette bulunan veya bulunmak isteyen tüm üyelerini söz konusu toplantıya katılımlarını beklediklerini ifade etti.
Çok Okunanlar
 
 
 
 
 
 
 
Fındık Fiyatları
Son Güncelleme : 2025-10-29 15:45
| Şehir | Levant | 
|---|---|
| TMO | 200 TL | 
| GİRESUN | 347,50 TL | 
| ORDU | 348,00 TL | 
| DÜZCE | 344,00 TL | 

 
 
 
 

