KİB'in 81 İli Kapsayan Dış Ticaret Seminerleri'nin Bu Seferki Durağı GİRESUN

Giresunlu İş Adamları Bu Seminer de Buluşuyor

info@karadenizekonomi.com / 23.10.2014

KİB'in 81 İli Kapsayan Dış Ticaret Seminerleri'nin Bu Seferki Durağı GİRESUN
İhracata Yönelik Faaliyette Bulunmak İsteyenler Bu Seminere

81 İlde Seminer Düzenleyen KİB 24 Ekim de Giresun’da Karadeniz Fındık ve Mamülleri İhracatcı Birliği toplantı salonunda saat :13:00’daGiresun işadamlarıyla Bir Araya Gelecek

Ekonomi Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan ihracata yönelik destek programlarının tanıtımı amacıyla Giresun’da Karadeniz Fındık ve Mamülleri İhracatcı Birliğindetoplantı düzenlenecek.

Ekonomi Bakanlığı Koordinasyonunda 2014 yılında 81 ilde Dış Ticaret Bilgilendirme seminerleri düzenleyen Karadeniz İhracatçı Birliği Genel Sekreterliği 24-Ekim 2014 Cuma günü Saat 13.00’daGiresun’da Karadeniz Birliği Genel sekterliğindeGiresunlu İşadamları ile bir araya gelecek.

Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü İhracatı Geliştirme Uzmanları tarafından İhracatta sağlanan Destekler, Ülke Masaları ve Pazar Araştırmaları, Birleşik Arap Emirlikleri Pazarına İhracat İmkanları Konusunda sunum yapacaklarını, Türk Eximbank İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları konusunda Türkiye İhracat ve Kredi Bankası A.Ş. Ankara Bölge Sigorta Müdür Yardımcısı tarafından sunum yapılacağını belirterek, İhracata yönelik faaliyette bulunan veya bulunmak isteyen tüm üyelerini söz konusu toplantıya katılımlarını beklediklerini ifade etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar