Korgan Sanayi Sitesi Satışa Çıkartıdı!

Kiraz;''27 yıldır çözülemeyen sorunu hallettik''

info@karadenizekonomi.com / 9.05.2016

Korgan Sanayi Sitesi Satışa Çıkartıdı!

Sanayi Sitesinde bulunacak dükkanların kat ittifakı tapuları satışa hazır hale getirildi. Yaklaşık 20 dönümlük arazi üzerine kurulacak iş yerlerinin her biri 120 metrekarelik 76 dükkan ve 5 blok halinde olacak. lavabosundan tüm alt yapı tesisatına kadar donanımlı ve hazır halde yapılan projemiz ayrıca asma tavanlı olacak.

''Modern Sanayi Sitemiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun''

Sanayi sitesinin ilçeye kazandırılması için kolları sıvadıklarını belirten Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, “Korgan Sanayi Sitesi kurmak için alan 

tahsisi yapıldı. 27 Yıldan bu yana çözülemeyen sanayi sitesinin arazisini aldık. Yollarını yaptık ve dükkanlarını sanayi esnafımıza satacağız. Sanayi sitemiz olmazsa olmazımız. Göreve gelmeden önce haklımıza söz verdiğimiz gibi Korgan İlçemizi sanayi alanında geliştireceğiz. Sanayi sitesi yönetimi ile birlikte yapılacak olan çalışmaya ilişkin son görüşmeleri tamamladık, arsa alımı da tamam. Şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kiraz, açıklamasının devamında “Geldiğimiz günden bu yana ilçemizin en büyük sıkıntılarından birisi sanayi sitesi konusunda büyük gayretlerimiz oldu, sonunda 76 adet 120 metrekare kat ittifakı tapularımız satışa hazır hale geldi. İlçemizdeki istihdamı artıracak, gelişime katkısı olacak ve trafiği çözecek bu büyük proje ilçemize hayırlı olsun. Emeği geçen Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Nail Yaldızlı başta olmak üzere, Eski Başkan Yunus Uzan'a yönetim kurulu ekiplerine ve tüm esnafımıza katkı, emek ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerinde bulundu. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar