MEDİCAL PARK ORDU 6 YILDIR KARADENİZ’İN KALBİNDE

MEDICAL PARK GRUBU YENİ HASTANELERLE BÜYÜYOR

info@karadenizekonomi.com / 13.10.2015

MEDİCAL PARK ORDU 6 YILDIR KARADENİZ’İN KALBİNDE

“Herkes için Sağlık” felsefesiyle 1995 yılında hizmete başlayan Medical Park Hastaneler Grubu, bugün Türkiye’nin en yaygın hastane zincirlerinin başında gelmektedir. Kaliteli sağlık hizmetini, son teknoloji tedavi yöntemlerini daha geniş bir coğrafyaya ulaştırmayı kendine hedef edinen Medical Park Hastaneler Grubu, yeni hastane yatırımlarına da ara vermeden devam etmektedir. Bu kapsamda Karadeniz Bölgesi’nde 2009 yılında faaliyete giren Medical Park Ordu Hastanesi Ordu halkı başta olmak üzere tüm Karadeniz halkına 6 yıldır hizmet vermektedir ve kısa zamanda bölgenin referans hastanesi olmayı başarmıştır.

MEDICAL PARK GRUBU YENİ HASTANELERLE BÜYÜYOR

Medical Park Hastaneler Grubu’nun sağlık sektöründeki tüm bilgi birikimini, hasta odaklı hizmet anlayışını, ileri tanı ve tedavi yöntemlerini Ordu halkı başta olmak üzere tüm bölge halkına ulaştırmak amacıyla sürekli çalıştıklarını belirten Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat; “1995’ten beri Türkiye’de hastanecilik alanında faaliyet gösteren Medical Park Hastaneler Grubu, bugün 24 hastanesi ve yıllık 7 milyon hastası ile Türkiye’nin en büyük hastane zincirlerinin başında gelmektedir. Yakın zamanda Kocaeli ve İstanbul’da açılacak olan yeni hastanelerle zincire yeni halkalar eklenecektir. Grubumuzun yatırımlarının temelinde; alanında uzman hekim kadrosu, deneyimli ve eğitimli personelin yanı sıra ileri tıp teknolojisi eşliğinde tedavi hizmeti sunma misyonu bulunmaktadır. Grubumuzda şu an yaklaşık 13 bin kişi istihdam edilmekte ve kısa vadede yeni yatırımların tamamlanmasıyla birlikte bu sayı daha da artacaktır.” diye konuştu.

MEDICAL PARK ORDU DA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Medical Park Hastaneler Grubu Hastanelerinde, tanı ve tedavi hizmetlerinde çağdaş, teknolojik ve gelişmiş tedavi yöntemlerinin en etkin biçimde kullanıldığını ifade eden Genel Müdür Kalafat; “Medical Park Ordu Hastanesi’nin kısa zamanda bölgede fark yarattığının altını çizdi. “Dahili branşlardan cerrahi branşlara kadar pek çok bölümde hizmet veren Medical Park Ordu Hastanesi, Tıbbi Onkoloji, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Psikiyatri gibi toplamda 25 branşla hizmet vermektedir. Ayrıca Medıcal Park Hastaneler Grubunun üniversite hastaneleri ile olan işbirliği (afilasyon) çerçevesinde akademik ünvanlı hekim sayımız her geçen gün artmaktadır. Sadece bölgemiz iller ve Türkiye geneli değil Libya, Gürcistan, Azerbaycan, Kazakistan gibi ülkelerin yanı sıra Avrupa ülkelerinden de birçok hasta tedavi için hastanemizi tercih etmektedir. 6 yılda yaklaşık 1.5 milyon hastaya dokunduk. Hedefimiz 2016 yılı sonunda 2 milyon hastaya ulaşmış olmak olacaktır.” diye konuştu.

KARDİYOLOJİ VE KALP DAMAR CERRAHİSİNDE REFERANS HASTANEYİZ

Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisinden, Onkolojiye kadar özellikli birçok alanda uzman ve akademik hekim kadrosunu bünyesinde bulunduran Medical Park Ordu Hastanesi olarak, ilimizin ve bölgenin sağlık alanındaki tüm ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler ve yeni branşlarla kendimizi geliştirmeye ve büyümeye devam edeceğiz.

Ordu’nun en kapsamlı Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi Kliniği olduklarını belirten Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat, “2009 yılında hastanemizin açılışı ile beraber faaliyete giren Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi Kliniği’nde dünyadaki son tedavi yöntemleri uygulanabilmektedir. Bölgemizde bu alandaki büyük bir açığı kapattık. Kliniğimizde birçok akademik ünvanlı hekim ve deneyimli bir ekip ile çalışmaktayız. Gerçekleştirdiğimiz başarılı operasyonlar ile Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisinde kısa zamanda bölgenin referans hastanesi olmayı başardık.” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Ordu’nun ilk özel Onkoloji Ünitesini de Ekim 2013 tarihinde kurduklarını, ünitede alanında uzman hekim ve deneyimli personeller ile hizmet verdiklerini belirterek; “Tıbbi Onkoloji Ünitemiz, onkolojik birimlere destek veren Genel Cerrahi, İç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları, Gastroenteroloji, Üroloji, Psikiyatri gibi hastanemizin bünyesinde bulunan pek çok branşla birlikte multidisipliner bir yaklaşımla hizmete devam etmektedir. Ordu ve çevre illerde bu alanda büyük bir eksilik vardı. Hastalar tedavi olmak için uzun yollar katedip büyük şehirlere gidiyorlardı. Şimdi yaşadıkları yerde hem maddi hem de manevi kayıplara uğramadan tedavilerini rahatlıkla olabilmekteler.”dedi.

Medical Park Ordu Hastanesi’nin Ordu ve bölge halkının sağlık ihtiyaçları doğrultusunda yeni projelerle de büyüyeceğini söyleyen Genel Müdür Murat Kalafat, önümüzdeki dönem hedeflerini şöyle sıraladı: Açıldığımız günden bugüne 6 yıldır ilimizin ve bölgemizin her zaman sağlıkla ilgili konulardaki eksiklerini kapatmayı hedefledik. Önümüzdeki yıllarda da bu hedefimiz doğrultusunda büyümeye devam edeceğiz. Medical Park Hastaneler Grubu’nun üniversite hastaneleri ile olan işbirliği (afilasyon) çerçevesinde de akademik ünvanlı hekim sayımızı arttırmayı planlamaktayız. Ayrıca kurum olarak sağlık turizmini çok önemsiyor ve bölgemize sağlık turizmi açısından daha fazla katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Ordu Giresun Havalimanı’nın faaliyete girmesiyle de hastanemiz yurtdışından gelen çok daha fazla hastaya sağlık hizmeti verebilecek ve böylelikle sağlık turizminin, ilimizin tanıtımına ve ekonomisine katkısı her geçen gün artacaktır.”diyerek sözlerini tamamladı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar