Muratbey’den doğal ürünler fuarında gövde gösterisi

ABD’de düzenlenen doğal ürünler fuarına katılan Muratbey, inovatif ürünleri ile gövde gösterisi yaptı. Muratbey, fuarda doğal ve besleyici ürünlerinin tanıtımının yanı sıra birçok iş bağlantısının da altyapısını oluşturdu.

info@karadenizekonomi.com / 8.04.2016

Muratbey’den doğal ürünler fuarında gövde gösterisi

 Türkiye’nin doğal ve sağlıklı gıda üretiminde öncü peynir markası Muratbey, ABD’de düzenlenen “Expo West 2016 California Gıda Fuarı”nda yenilikçi ürünleri ile büyük ilgi gördü. Muratbey, fuarda birbirinden lezzetli; Burgu, Topi ve Sürmeli peynir çeşitleri ile gövde 

gösterisi yaptı.

Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuar, organik, doğal, sağlıklı yaşam ve alternatif tıp sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirdi. 15’i aşkın ülkeye peynir ihracatı yapan Muratbey, fuarda doğal ve besleyici ürünlerinin tanıtımının yanı sıra birçok iş bağlantısının da altyapısını oluşturdu.

Sağlıklı ve yenilikçi peynir üretiminde öncü, inovasyon ödüllü Muratbey markası, taze kaşar peyniri, Burgu Peynir, yöresel peynirler, Naturena gurme peynirler, beyaz peynir, sürülebilir peynirler, geleneksel peynirler ve tereyağı kategorileri başta olmak üzere çok geniş bir ürün yelpazesine sahip.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar