Ordu Plajlarında Kadın Hakimiyeti..

Ordu İli genelinde 2016 yılı içinde aktif bulunan 3 adet kadınlar özel plajı bulunmakta.

info@karadenizekonomi.com / 20.05.2016

Ordu Plajlarında Kadın Hakimiyeti..

Ordu İli genelinde 2016 yılı içinde aktif bulunan 3 adet kadınlar özel plaj mevcuttur. Ordu kadınlar plajı Ünye, Fatsa ve Perşembe ilçesinde yer alarak Ordulu kadınların rahat rahat denize girebilmesine olanak tanımaktadır. Orduda kadınlar plajı 2015 sezonundan beri hizmet vermekte olup huzurlu ve rahat rahat denize girebilme imkânı tanımaktadır. Ordu kadın plajları sadece kadınlara özel olup erkeklerin girişine izin verilmemektedir.

Orduda Kadınlar plajı nerelerde var?

Orduda Fatsa, Ünye ve Perşembe ilçelerinde kadınlar plajı mevcuttur. Ordu plajları 2015 yılından beri hizmet vermektedir. Orduda denize girilecek yerler 

arasında kadınlara özel olmasıyla büyük bir ilgi toplayan kadın plajları bütün kadınların rahat rahat denize girebilmesine olanak tanımaktadır.

Ünye kadınlar plajı

17 dönüm geniş arazisiyle en büyük kadınlar plajlarından birisidir. Ünye kadınlar plajı otopark, restoran, büfe, çocuk oyun parkları, şezlonglar, şemsiyeler,WC, soyunma kabini, duş, mescit gibi özelliklere sahiptir. Cankurtaran hizmeti ile yaşanabilecek olaylara anında müdahale ekibi ile hizmet vermektedir. Ünye kadınlar plajı temiz bir deniz keyfi yaşama imkânı veriyor. Ünye kadınlar plajı Gölevi mahallesinde yer alıyor.

Ünye kadınlar plajı ücretli mi?

Orduda Kadınlar Plajı ücretleri geçtiğimiz sene sembolik olarak 1 TL olarak belirlenmişti. 2016 sezonu için kadınlar plajına giriş ücreti hakkında bir bilgi henüz yok.

Perşembe kadınlar plajı nerede? Efirli kadınlar plajı nerede?

Efirli kadınlar plajı Perşembe sınırları içinde yer alan eşsiz güzellikteki mavi bayraklı temiz plajlardan birisidir. Efirli plajı 12 dönüm araziye sahip olup geniş bir alana sahiptir. Kadınların gözdesi haline gelen Perşembe kadınlar plajında otopark, kafeterya, büfe, çocuk parkı, şezlonglar, şemsiyeler, soyunma kabini, WC, duş ve mescit gibi birçok hizmet alanı yer alıyor. Cankurtaran hizmeti ile Efirli kadınlar plajı güvenli ve huzurlu vakit geçirmek için iyi bir tercih olacaktır. Efirli kadınlar plajı sadece kadınlara özel olup erkeklerin girişine izin verilmemektedir. Efirli kadınlar plajı yeşil çitlerle çevrili olup dış çevreden soyut olarak daha rahat bir yüzme keyfi sunmaktadır.

Efirli kadınlar plajına nasıl gidilir?

Efirli kadınlar plajı Perşembe Çerli Mahallesi sınırları içerisinde yer alıyor. Perşembe minibüs durağından kalkan araçlarla kısa sürede Efirli plajına ulaşılabilmektedir.

Fatsa kadınlar plajı nerede

2015 sezonunda faaliyete geçen Fatsa kadınlar plajı 17 dönüm araziye sahip olup otopark, kafeterya, büfe, şezlonglar, şemsiyeler, çocuk parkı, soyunma odaları, wc, duş, mescit gibi alanlara sahiptir. Cankurtaran hizmeti ile güvenli ve huzurlu bir deniz keyfi için Fatsa kadınlar plajı kadınlara özel alanıyla hazmet vermektedir. Fatsa ilçesi evkaf mahallesi sınırları içinde yer alıyor.

Kadınlar plajı ne zaman açılıyor?

Ordu kadın plajları 2016 sezonu için 11 Haziran tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacaktır. Sabah 10.00 akşam 18.30 saatleri arasında kadınları plajı açık olarak hizmet verecektir.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar