ORDU ROTARY KULÜBÜ BİR ADET AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE VERDİ

Guvernörümüz Canan Ersöz Ordu Rotary Kulübünü ziyaret etti.

info@karadenizekonomi.com / 9.12.2015

ORDU ROTARY KULÜBÜ BİR ADET AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE VERDİ


Ordu Rotary Kulübü Mithat ve Tülay Alagöz çifti aracılığı ile temin ettiği Akülü tekerlekli sandalyeyi 3 Aralık Dünya Engelliler gününde UR 2430.Bölge Guvernörü Rtn. Canan Ersöz’ünde katılımı ile bir ihtiyaç sahibi engeli kardeşimize teslim etti.

Guvernörümüz Canan Ersöz Ordu Rotary Kulübünü ziyaret etti.

UR 2430.Bölge Guvernörü Rtn. Canan Ersöz Hanımefendi ve Guvernör Yardımcımız Rtn. Hasan Karamustafaoğlu, kulübümüzü ziyaret etti. Yönetim Kurulu ve Kulüp Asamblesinden sonra akşam 19.30 da Ünye Rotary Kulübü, Trabzon Rotaract Kulübü ve Ordu Rotaract Kulübünün de katıldığı yemekli ortak toplantımızı EVİMİZ Butik Otelde eşli olarak gerçekleştirdik.

Aynı gece Onur üyelerimizden yaklaşık bir asıra yakın bir zaman zarfında faaliyet gösteren NEZİRLER Müessesinin Sahibi Sayın Orhan Oral’a Meslek Hizmet Ödülü verilecektir. Bu güzel Rotary akşamında tüm kulüp üyesi arkadaşlarımızı eşleriyle birlikte, hatta aramıza layık gördükleri misafirleriyle tam kadro olarak orada görmek istiyorum.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar