Ordu TSO Tüm Üyelerini Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerine Davet Ediyor

81 İlde Seminer Düzenleyen KİB 23 Ekim de OTS de Ordu'lu İş Adamlarıyla Bir Araya Gelecek

info@karadenizekonomi.com / 18.10.2014

Ordu TSO Tüm Üyelerini Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerine Davet Ediyor
İhracata Yönelik Faaliyette Bulunmak İsteyenler Bu Semineri Kaçırmasın

Ekonomi Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan ihracata yönelik destek programlarının tanıtımı amacıyla Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nda bilgilendirme semineri gerçekleştirilecek.

Ekonomi Bakanlığı Koordinasyonunda 2014 yılında 81 ilde Dış Ticaret Bilgilendirme seminerleri düzenleyen Karadeniz İhracatçı Birliği Genel Sekreterliği 23 Ekim 2014 Perşembe günü Saat 13.00’da Ordu Ticaret ve Sanayi Odasında Ordulu İşadamları ile bir araya gelecek.

Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet ŞAHİN, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü İhracatı Geliştirme Uzmanları tarafından İhracatta sağlanan Destekler, Ülke Masaları ve Pazar Araştırmaları, Birleşik Arap Emirlikleri Pazarına İhracat İmkanları Konusunda sunum yapacaklarını, Türk Eximbank İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları konusunda Türkiye İhracat ve Kredi Bankası A.Ş. Ankara Bölge Sigorta Müdür Yardımcısı tarafından sunum yapılacağını belirterek, İhracata yönelik faaliyette bulunan veya bulunmak isteyen tüm üyelerini söz konusu toplantıya katılımlarını beklediklerini ifade etti. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar