Ordu Valiliği'nin Tanıtım Faaliyetleri, Örnek Model Olarak Gösterildi

Kastamonu Üniversitesi, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi, Kazakistan Dulati Taraz Devlet Üniversitesi ve Kazakistan Yabancı Diller ve Mesleki Kariyer Üniversitesi tarafından “Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu” düzenlendi.

info@karadenizekonomi.com / 3.05.2017

Ordu Valiliği'nin Tanıtım Faaliyetleri, Örnek Model Olarak Gösterildi

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Cengiz Aytmatov Kampüsü Kasım Tınıstanov Konferans Salonu’nda yapılan “3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu”nda , Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından Ordu'nun turizmde bir marka olması amacıyla başlatılan tanıtım faaliyetlerinin yer aldığı videolar katılımcılara izletilirken, Ordu Valiliğinin tanıtıma yönelik yapmış olduğu çalışmalar örnek model olarak gösterildi.

Kırgızistan'da geçekleştirilen 3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu'na katılan ODÜ Öğretim Üyesi Doç.Dr. Cavit Yavuz, "20-22 Nisan 2017 tarihinde Kırgızistan'da düzenlenen 3. Uluslararası Türk Dünyası Sempozyumuna bir bildiri ile katıldık. Bu bildiride Ordu Valiliğinin yapmış olduğu tanıtım faaliyetlerini ele alan bir bildiri sunumunu gerçekleştirdim. Bildirinin adı 'Yerelde Turizm Değerlerinin Medya Yoluyla Tanıtılmasında Kamunun Rolü'. Ordu Valiliği örneği adı altında bu bildiriyi sunmaktaki amacım, Ordu Valiliği'nin Ordu'daki turizm değerlerinin tanıtılmasına yönelik hem geleneksel medya araçlarında, hem de sosyal medyada Sayın Valimizin yapmış olduğu tanıtım faaliyetlerini dikkkatlere sunmaktı" diye konuştu.

ODÜ Öğretim Üyesi Doç.Dr. Cavit Yavuz, "Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu'nun Ordu turizmine yönelik yapmış olduğu çalışmalar örnek model olabilir. Bir ilin turizm anlamında kalkınmasını sağlayacak olan yerel dinamikleri vardır. Bu yerel dinamiklerden bir tanesi de Sayın Valinin yapacağı tanıtım faaliyetleridir ve o bölgenin turizm anlamında kalkınmasını sağlayabilecektir diye düşünüyorum" dedi.

Sunumda, Ordu Valiliği'nin yapmış olduğu tanıtım faaliyetlerini içeren videoların sempozyuma katılan tüm yabancı konuklara izletildiğini ve çok beğenildiğini belirten Cavit Yavuz, Vali İrfan Balkanlıoğlu'na teşekkürlerini sundu ve Kırgızistan'da yapılan sunumların Ordu turizmine katkı sağlayacağını da sözlerine ekledi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar