Rezervasyonlar doldu taştı!

Tatilcilerin ilgi odağı haline gelen Çambaşı Doğa Tesisleri’nde rezervasyonlar Şubat’ın 23’üne kadar dolmuş durumda. Artan talep karşısında yeni yatırımlar planladıklarını belirten tesis yöneticisi Turan, restoran bölümlerini artırıp kayak odalarını büyüteceklerini ve bungalov evlerin sayısını da 30’a çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

info@karadenizekonomi.com / 4.02.2020

Rezervasyonlar doldu taştı!

Şehir merkezine yakınlığı, ulaşım kolaylığı ve uygun fiyat anlayışıyla her geçen gün daha çok ilgi çeken Çambaşı Doğa Tesislerini sömestr tatilinde yaklaşık 60 bin kişiyi ağırladı. Bu sezon hedeflerinin 100 bin ziyaretçi olduğunu vurgulayan Çambaşı Doğa Tesisleri Yöneticisi ve aynı zamanda Kayak Federasyonu Ordu il Temsilcisi Fevzi Turan, “ Rezervasyonlarımız ayın 23’üne kadar dolmuş durumda. 100 bin hedefi koymuştuk ama sadece sömestr tatilinde yaklaşık 60 bin kişiyi ağırladık. Her yıl bu sayıyı katlayarak devam ettireceğiz. Bunun için yatırımlarımızı artırma çalışmalarına başladık. Restoran bölümlerini artırıp kayak odalarını büyüteceğiz. Bungalov evlerin sayısını da 30’a çıkarmayı hedefliyoruz. Bu çalışmalar bittiğinde sadece kışın değil yazında daha fazla tercih edilen bir yer haline geleceğiz.” dedi.

Yabancı turist sayısında artış yaşandığını vurgulayan Turan sadece Arap ülkelerinden değil Amerika, Avustralya gibi birçok ülkeden misafir ağırladıklarını söyledi.

---

Çambaşı Doğa Tesisleri bu yıl 10 milyon liralık ilave yatırım ile 4 olan pist sayısını 10’a çıkararak 17 kilometrelik uzunluğa ulaştı. Kayak malzemesi satılmayan tesis bu eksikliği Türkiye çapında yaygın ağa sahip bir firmayla anlaşarak giderdi. Ayrıca bunların yanı sıra 12 tane bungalov ev de hizmete açıldı. NAZAN BEDİR/KARADENİZ EKONOMİ

 

 

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar