Sanayi firmaları için yeni yönetmelik

Can ve mal kaybı ile çevresel zararlara neden olabilen büyük endüstriyel kazaları önlemek için SEVESO Direktiflerini uygulama zorunluluğu geliyor.

info@karadenizekonomi.com / 26.04.2018

Sanayi firmaları için yeni yönetmelik

Yangın, patlama, zehirli madde yayılımı gibi büyük endüstriyel kaza risklerini en aza indirecek SEVESO Direktiflerinin uygulanmasına Türkiye’de başlanacak. SEVESO Direktifleri, tehlikeli maddeler bulunduran kuruluşlarda büyük endüstriyel kazaların önlenmesi ve muhtemel kazaların insanlara ve çevreye olan zararlarının en aza indirilmesi amacıyla, yüksek seviyede, etkili ve sürekli korumayı sağlayacak tedbirleri içeriyor.

Firmalar SEVESO ile tanışacak

Sanayi firmaları için yeni olan SEVESO Direktifleri ile firmaları tanıştırmak üzere Kocaeli Sanayi Odası, Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi’ni 14-15 Mayıs 2018 tarihlerinde The Green Park Pendik Hotel ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirecek. Kamu, sivil toplum, üniversite ve özel sektörü buluşturacak etkinlikte, SEVESO Direktifleri kapsamında firmaları nelerin beklediği aktarılacak.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar