Tarımsal destek ödemeleri bugün yapılacak

331 milyon 637 bin lira tutarındaki tarımsal destekler, bugün(Cuma) saat 18.00 itibarıyla üreticilerin hesaplarına yatırılacak.

info@karadenizekonomi.com / 6.03.2020

Tarımsal destek ödemeleri bugün yapılacak

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yem bitkileri, arıcılık ile biyolojik ve biyoteknik mücadele desteği olarak toplam 331 milyon 637 bin lira tutarındaki tarımsal desteği, bugün(Cuma) saat 18.00 itibarıyla üreticilerin hesaplarına yatırmaya başlayacaklarını bildirdi.

2023 yılı hedefi olarak orman varlığını 23,4 milyon hektara çıkaracaklarını dile getiren Pakdemirli, ‘’2023 yılı sonuna kadar inşallah toplam 7 milyar fidanı toprakla buluşturarak, dünyada yaşayan her insan için bir fidan dikilmesini hedefliyoruz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 11 Kasım'ın Milli Ağaçlandırma Günü ilan edildi ve 81 ilde eş zamanlı fidan dikildi,  geçen yıl elde edilen bu başarıyı 2020'de de taçlandırmaya devam edeceğiz. Bunu başarabilsek, inşallah ülkemiz, bu alanda kendi kendine yeten ülkeler arasına girmiş olacak." değerlendirmesinde bulundu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar