Ünye Oda Başkanları TOBB'da bir araya geldi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 72. Genel Kuruluna Ünye Ticaret Borsa Başkanı,Meclis Başkanı ,Genel Sekreter ve Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı da toplanarak katılım gösterdi.

info@karadenizekonomi.com / 11.05.2016

Ünye Oda Başkanları TOBB'da bir araya geldi.

Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa USLU, Meclis Başkanı Ahmet DURAK ,Genel Sekreter Mehmet GÜR ve Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı 

Durmuş Zor bugün yapılan TOBB 72. Genel Kurulu öncesinde TOBB İkiz Kulelerde yapılan Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Törenine katıldılar.

Ardından ise TOBB 72.Genel Kuruluna katıldırlar.Toplantıda ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın iş adamlarına büyük bir müjde verdi.

ERDOĞAN'DAN İŞADAMLARINA BÜYÜK MÜJDE

TOBB Başkani Rifat Hisarcıklıoğlu toplantıda yaptığı konuşmada devletten tek taleplerinin önlerindeki engellerin kaldırılması olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Finansmana erişimde sıkıntılar yaşıyoruz. Bankalar artık vicdanlı ve sorumlu davransın, hep bana anlayışını bıraksın" dedi. Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa başkanları için yeşil pasaport ihtiyacını da gündeme getirdi.

Erdoğan işadamlarının pasaport isteğine de "Bunlar görüşülür, yapılır. Hükümetin çalışma yapmasıyla adım atılır" yanıtını verdi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar