Vali den Doğuş Çay ve Altaş Ford'a Moral ve Motisvasyon Ziyareti..

Vali BALKANLIOĞLU, İş Dünyasına Ziyaretlerini Sürdürüyor

info@karadenizekonomi.com / 12.02.2015

Vali den Doğuş Çay ve Altaş Ford'a Moral ve Motisvasyon Ziyareti..

Vali İrfan BALKANLIOĞLU, Ordu ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayan işletmelere, sanayi kuruluşlarına, işyerlerine yaptığı moral ve motivasyon ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali İrfan BALKANLIOĞLU, Ordu ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayan işletmelere, sanayi kuruluşlarına, işyerlerine yaptığı moral ve motivasyon ziyaretlerini sürdürüyor.

İş dünyasına yaptığı moral ve motivasyon ziyaretlerini bugün de sürdüren Vali BALKANLIOĞLU, bu çerçevede ilk ziyaretini Ordu Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Doğuş Çay Ordu Fabrikası’na gerçekleştirdi.

Doğuş Çay Ordu Fabrika Müdürü Hamit MAMATİ tarafından karşılanan Vali İrfan BALKANLIOĞLU, fabrikanın bütün birimlerini gezerek, Doğuş Çay’ın üretim serüveni ile ilgili bilgi aldı. Fabrikanın laboratuar bölümünde üretimi yapılan ve belirli bir süre demlenmeye bırakılan çayların tadına baktı.

1985 yılında kurulan fabrikanın yatırımlara ilk olarak dökme çay olarak başladığını anlatan Doğuş Çay Ordu Fabrika Müdürü Hamit MAMATİ, ”Rize'deki 5 üretim fabrikamızda ve Ordu'daki paketleme fabrikamızda, her yıl 35.000 ton çay üretiyoruz. Lezzetini Karadeniz'den alan bu taze çaylar, yüksek teknolojiyle harmanlanıyor ve Türkiye'nin dört bir yanına doğru yola çıkıyor. Çay sektöründe Dünyanın en modern teknolojisiyle donatılmış bir tesise sahibiz. Tüketicimize kaliteli ürünler sunuyoruz” dedi.

“Ülke ve Ordu ekonomisine önemli katkılar sağladığı için Doğuş Çay Fabrikası yetkililerini kutluyorum” diyen Vali İrfan BALKANLIOĞLU, “Doğuş Çay’ın Ordu fabrikasını gezerek fabrika müdürü Hamit beyden üretim ve fabrikanın işleyişi hakkında bilgiler aldık. Tesiste modern teknoloji kullanılarak, ürünlerin nasıl bir işlemden geçtiğini ve paketlendiğini gördük. Kendilerini kutluyorum” diye konuştu.

Vali İrfan BALKANLIOĞLU’nun ikinci durağı ise Ford Altaş Otomotiv Ordu Bayisi oldu.

Vali BALKANLIOĞLU, burada Yönetim Kurulu Başkanı Orhan ALTAŞ, Yönetim Kurulu Üyesi Servet ALTAŞ ve Genel Müdür Tamer İPEK tarafından karşılandı.

Ford Altaş Yönetim Kurulu Başkanı Orhan ALTAŞ ile bir süre sohbet eden Vali BALKANLIOĞLU, “Ordu istihdamına katkı sağlayan firmalarımızı candan kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Ford Altaş Yönetim Kurulu Başkanı Orhan ALTAŞ, “Sayın Valimiz İrfan BALKANLIOĞLU’nun nazik ziyaretinden dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim” diyerek teşekkürlerini sundu. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar