Yeşil Bir Doğa İçin Eylem Yaptılar

Betonlaşmaya Hayır!

info@karadenizekonomi.com / 29.04.2015

Yeşil Bir Doğa İçin Eylem Yaptılar

Altınordu ilçesine bağlı Burhanettin Mahallesine Zihinsel ve Bedensel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi’nin yapılmasına tepki gösterdi. Vatandaşlar, “Mahallemizin betonlaşmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

Burhanettin Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, Saray Sokak üzerine yapılacak olan Zihinsel ve Bedensel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi inşaatına tepki olarak eylem yaptı. Mahalle meydanında toplanan vatandaşlar, inşaatın mahallenin dokusunu bozacağını ileri sürerek, başka bir yerde yapılmasını istediler.
Grup adına açıklama yapan mahalle sakini Halis Özel, “Burhanettin Mahallesi Saray Sokakta yapılması düşünülen Zihinsel Ve Bedensel Engelliler Rehabilitasyon Merkezinin mahallemizin birinci derecede tarım arazisi olması sebebiyle yapılmasına tüm mahalle sakinleri olarak karşıyız. Bizler hizmete değil, tarım arazisi olan alanları zai edecek yapılaşmalara karşıyız. Zaten bu istediğimiz devlet politikası olup görsel basında sürekli kamu spotu olarak yayınlanmaktadır. Sayın Valimizi, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızı bizzat mahallemize davet ediyoruz. Söz konusu araziyi yerinde görmeleri ve incelemeleri ona göre inşaat ruhsatı verilmemesi hususunda gereğiniz arz ediyoruz” dedi. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar