Giresun Ticaret Borsası üyelerine ödüllerini takdim etti

Giresun Ticaret Borsası, Meclis Başkanı Ertaç Öztürk ve Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük Başkanlığında, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile Borsa Üyelerinin katılımı ile 2022-23 Fındık Sezonu öncesi geleneksel istişare toplantısını gerçekleştirdi.

info@karadenizekonomi.com / 21.07.2022

Giresun Ticaret Borsası üyelerine ödüllerini takdim etti

Toplantıda yeni fındık sezonu öncesi beklentiler, sorunlar ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonunda, İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021 ve İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021 araştırma sonuçlarına göre sıralamaya giren Giresun Ticaret Borsası’nın üyelerine Meclis Başkanı Ertaç Öztürk ve Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük tarafından ödülleri takdim edildi.

Tören çerçevesinde; Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021 araştırmasında 378.inci olan Yavuzkan Hazel Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklarından Mahmut Can Yavuz’a; yine bu çerçevede; Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021 araştırmasında 198.inci olan Ahmet Ak Gıda ve Tüketim Mad.San. ve Paz.Ltd.Şti. ortaklarından Halil Ak’a; törenin devamında Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021 araştırmasında 325.inci olan Karadere Tarım Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alım Müdürü Halil Tös’e; Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021 araştırmasında 478 inci olan Öztürk Fındık Gıda Petrol Tar.Ür.Turizm Nak.İnş.San. ve Tic.Ltd.Şti. ortaklarından Cüneyt Öztürk’e  ödülleri takdim edildi.

Tören dolayısıyla yaptığı açıklamada Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük, “Sağlıklı, bereketli ve bol kazançlı bir sezon olması için karşılıklı iyi dilekler çerçevesinde gerçekleştirilen toplantımızda, hasadına yaklaştığımız yeni fındık sezonunun üreticilerimiz başta olmak üzere, Üyelerimiz ve tüm fındık sektörüne hayırlı olmasını diliyoruz. Giresun Ekonomisinde fındığın önemi herkes tarafından biliniyor, bizlerde İlimizde Fındık Ekonomisine yön veren bir meslek kuruluşu olarak ödül alan üyelerimizi kutluyor, inşallah sayılarının gelecek senelerde daha da artmasını ve mevcut konumlarının daha iyi yerlere gelmesini temenni ediyoruz” dedi.

 

 

   

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar