GTB kalite ile fark yaratıyor

Giresun Ticaret Borsası (GTB), TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve TS EN ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi’nin ardından TS EN ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi belgesini de almaya hak kazandı.

info@karadenizekonomi.com / 15.11.2022

GTB kalite ile fark yaratıyor

Giresun Ticaret Borsası (GTB), daha önce sahip olduğu TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve TS EN ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerine bir yenisini daha ekledi. Borsa, son olarak TS EN ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi belgesine de sahip oldu.

TİTİZLİKLE ÇALIŞIYORUZ

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük, yönetim sistemleri ile ilgili yapılan çalışmaların meyvelerini almaya devam ettiklerini kaydederek, “Paydaşlarımıza verdiğimiz hizmetlerin kalitesini ve sürekliliğini, sürekli iyileştirme düsturu ile 2008 yılında başladığımız bu serüven emin adımlarla devam etmektedir. Daha önce bilindiği gibi borsamız sırasıyla TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi olmak üzere iki yönetim sistemi ile ilgili çalışmalar gerçekleştirmiş ve TÜRK LOYDU tarafından bu standartlar için belgelendirilmiştir. Ayrıca yıllardır gerçekleşen periyodik denetimler neticesinde bu sistemlerin iyileştirilmesi ve sürekliliği sağlanarak belgelerimiz yenilenmeye devam etmiştir” dedi.

 

YÜKÜMLÜLÜĞÜMÜZÜN BİLİNCİNDEYİZ

Uzun süredir devam eden çalışmaların olumlu sonuçlanmasından büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Başkan Bölük, “Uzun zamandır devam eden TS EN ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi çalışmaları, yine TÜRK LOYDU tarafından gerçekleştirilen belgelendirme denetimi ile neticelendirilmiş ve kurumumuz belge almaya hak kazanmıştır. Giresun Ticaret Borsası olarak şu an itibari ile bahsettiğimiz 3 yönetim sisteminden de belgelendirilmiş olmanın haklı gururunu yaşamakla birlikte bu sistemlerin bizlere yüklediği sorumluluklarında farkında olduğumuzu ifade etmek isteriz. Özellikle Çevre Yönetim Sistemi ile ilgili sorumluluğumuzun sadece Borsamızın bulunduğu yerleşke ile ilgili olmadığını; atık yönetimi, ayrıştırması, bertarafı gibi kritik konularda, tüm yaşam alanlarına ve topluma olan sorumluluğumuz ve yükümlülüğümüz olduğunun bilincindeyiz” ifadelerine yer verdi.

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Bölük, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kurum olarak doğaya ve çevreye duyarlı çalışmalar ve projeler geliştirme kültürümüz olduğunu; TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programı kapsamında gerçekleştirdiğimiz GES (Güneş Enerjisinden Elektrik Enerjisi Üretimi) projesi ile gösterdiğimizi düşünüyoruz. Ancak bu kültürümüzü son olarak belgelendirildiğimiz TS EN ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi standartları ile perçinleyeceğimizden herkesin emin olmasını dileriz. Bu minvalde, hedeflerimiz doğrultusunda, yönetim sistemleri halkalarının daha da genişlemesi ve işlevsel bir entegre yönetim sistemine evrilmesi adına, çalışmalarımızın ve yatırımlarımızın devam edeceğini ifade etmek isterim.”

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar